Dít zijn de stomste dingen die ouders doen volgens mensen die geen kinderen hebben

Dít zijn de stomste dingen die ouders doen volgens mensen die geen kinderen hebben

Kinderen die rennen in een winkel, ouders die babytaal gebruiken... Voor degenen die geen kinderen heeft kan dat soms een doorn in het oog zijn. Dít zijn de stomste dingen die ouders doen volgens mensen die geen kinderen hebben.

Babytaal

Uit Amerikaans onderzoek onder 997 mensen blijkt dat babypraat een de grootste ergernissen is bij mensen die geen kind hebben. De toon, de klemtonen en de woorden die worden gebruikt klinken voor ouders vaak leuk, maar niet voor degenen die geen kind hebben. Zo ergert 69 van de kinderlozen zich dood aan babypraat en zegt een even groot percentage dat ze ook niet van plan zijn om dat zelf te doen als ze ooit kinderen zouden krijgen.

Ergernissen

Maar waar ergeren mensen die geen kinderen hebben zich nog meer aan? De Huffington Post zette een aantal reacties op deze oproep op een rij:

“Het volume op 10 als er op een schermpje wordt gegamed of een video wordt bekeken in een openbare ruimte.”

“Ervanuit gaan dat mensen die geen kinderen hebben door willen werken in vakantieperiodes of omdat we geen kinderen ervanuit gaan dat plannen van mensen die geen kinderen hebben minder belangrijk zijn.”

“Rennende kinderen in winkels en er dan niets van zeggen.”

“Ervanuit gaan dat mensen die geen kinderen hebben niet van kinderen houden.”

“Werkuren in de avond en/of weekenden aan mensen overlaten die geen kinderen hebben. Het wil niet zeggen dat mensen zonder kinderen niet hebben gepland in de avonden of weekenden.”

“Ouders zijn echt niet de enigen die oververmoeid zijn of stress hebben.”

Waar ergerde jij je aan voordat jezelf kinderen had?

Lees ook:

'Niemand heeft me ooit verteld dat ik mijn  man zou gaan haten'
Zijn we als ouders van tegenwoordig allemaal soft geworden?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Shrimp

    ehm...ik weet het geloof ik niet meer. Ik weet alleen dat ik in mijn puberjaren echt geen kinderen wilde..en dat ik ook een heleboel "dat zou ik echt nooit doen" dingen had..maja dat is al te lang geleden de oudste is 11..en daarna zijn er nog 5 gekomen , wie was die persoon XD haha

  • seonsyain

    Mijn man zijn oude werkgever vond in eerste instantie dat mijn man wel buiten de zomervakantie vakantie kon houden, omdat hij toch geen kinderen had. Destijds werkte ik nog in het onderwijs, dus die vlieger ging niet op. Maar los daarvan... Kamperen met de tent in juni of september is ook geen pretje. Kans op slecht weer is dan aanzienlijk groter.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50