Dít zijn de favoriete verstopplekken voor (sinterklaas)cadeautjes

Dít zijn de favoriete verstopplekken voor (sinterklaas)cadeautjes

Ben jij al druk bezig met pakjes aan het verzamelen voor Sinterklaas? Maar waar laat je ze zonder dat je het risico loopt dat ze vroegtijdig door je kind worden gevonden? Uit onderzoek blijkt wat dé favoriet verstopplekken zijn van ouders voor (sinterklaas)cadeautjes.

Het gaat weliswaar om een Amerikaans onderzoek, maar we kunnen ons voorstellen dat het voor jullie heel herkenbaar is: waar je de (sinterklaas)cadeautjes verstopt. In de Verenigde Staten onderzocht een opslagbedrijf waar iedereen de cadeaus voor de feestdagen verstopt.

Favoriete verstopplekken

Uit de antwoorden van de 1.000 respondenten bleek dat meer dan de helft (53%) de kledingkast als favoriete verstopplek heeft. De logeer-/studeerkamer komt op een goede tweede plek met 30 procent. 26 procent verstopt de cadeautjes het liefst onder het bed en 25 procent verstopt de cadeaus in de achterbak van de auto.

Andere verstopplekken

Andere verstopplekken die werden genoemd:

  • De garage
  • De kelder
  • Het huis van iemand anders
  • Onder de bank
  • De schuur

De meest opvallende verstopplek: de kamer van de kinderen. Slechts 6 procent van de respondenten denkt dat dit een van de eerste plekken is waar naar cadeautjes worden gezocht. Dus misschien een goede tip als verstopplek!

Waar verstop jij de sinterklaascadeautjes?

Lees ook:

Heel veel leuke sinterklaascadeautjes voor je kinderen
Dít zijn de allerleukste schoencadeautjes voor je peuter

Bron: TinyBeans.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Lady-Whistledown

    Waarom niet zelf op babybytes.nl vragen aan de leden waar de cadeautjes verstopt worden ipv putten uit een Amerikaans onderzoek. In de USA en ook Canada zijn huizen vaak onderkelderd en hebben geen zolder. Daarom staat kelder op 2 en de zolder staat niet in de top 5. Je krijgt toch andere uitslagen bij een onderzoek dichterbij huis.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50