Heel veel leuke sinterklaascadeautjes voor je kleuter!

Heel veel leuke sinterklaascadeautjes voor je kleuter!

Soms zie je door het bomen het bos niet meer, want wat moet je je kleuter geven voor Sinterklaas? Wij hebben heel veel leuke sinterklaascadeautjes voor je kleuter op een rij gezet ter inspiratie én voor elk budget!

Sintcadeautjes tot 5 euro

Dikkie Dik

Je kleuter heeft uren speelplezier met deze Dikkie Dik Activiteiten kaarten! Op de kaarten staat op zowel de voor- als achterkant een leuk spelletje. Is het spelletje klaar, dan veeg je met het wissertje op de bijgevoegde stift gemakkelijk alles weer uit en kan iemand anders aan de slag. Handig voor in een restaurant of auto! Dikkie Dik Activiteitenkaarten, € 4,99.

Fluiten!

Heb je een muzikant in de dop in huis? Met deze vrolijk gekleurde, houten fluit kunnen de mooiste deuntjes worden gespeeld! Houten fluit, € 3,50.

Playmobil

Is je kind gek op Playmobil? Met deze balansracer is deze hulpverlener overal snel ter plaatse. Het leuke is dat de balansracer een lichtfunctie heeft! Playmobil-setje exclusief batterijen, € 4,98.

Ei hoort erbij!

Leg dit ei in het water en binnen 48 uur komt het uit en is er een dino geboren! Dinosaurus ei, € 2,99.

Speelzand

Kneed, trek en bouw en ontdek het plezier van stretchy zand. Verkrijgbaar in paars, blauw, aqua, roze, groen en oranje. Fluffy speelzand per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd, speelzand € 4,99.

Sintcadeautjes tot 10 euro

Verf knutselpakket

Tijdens deze regenachtige dagen is verven een van de leukste binnenspeelactiviteiten. Met dit verf knutselpakket kan je kleuter zijn hart ophalen! In het pakket zitten vijf kleuren verf, tien verschillende soorten kwasten en leuke viltstickers en wiebelogen om op te plakken om je schilderij nog mooier te maken. Verf knutselpakket, € 9,-.

Puzzel

Is je kleine fan van Sam de Brandweerman? Deze doos bevat twee verschillende puzzels met twaalf puzzelstukjes van deze legendarische brandweerman. Puzzeldoos Sam de Brandweerman, € 9,99.

Hengelspel

Pak je hengel en probeer een van de vissen aan de haak te slaan! Verzamel er zo veel mogelijk. Wie de meeste vissen heeft verzameld, heeft gewonnen! Hengelspel (excl. Batterijen), € 8,24.

Echte klassieker

Deze ken je misschien nog wel uit je eigen jeugd: de insteek mozaïk met grote pins! Het klassieke spel heeft wel een make-over gehad. Zo is de plaat wat groter en heeft het een originele lijst net als een schilderij. Insteek mozaïk, € 9,95.

Experimenteren

Deze Eco Science experimenteerset bevat 12 unieke experimenten en bestaat uit vele ingrediënten. Alle experimenten worden gedetailleerd uitgelegd. Denk jij dat je een wetenschapper bent? Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar onder toezicht van een volwassene. Science4you Kleine Landbouwer, € 9,98.

Sintcadeautjes meer dan 10 euro

Dokter!

In deze Little Dutch dokterstas heb je alles wat je nodig hebt om je patiënten zich weer snel beter te laten voelen! Zo leren kinderen ook dat een bezoekje aan de dokter eigenlijk helemaal niet eng is! Vanaf 3 jaar. Dokterset, € 20,99

Domino

Deze complete houten dominoset bestaat uit 76 platte stenen, 4 ronde stenen, 3 obstakels, 1 helling, 1 knikker, 2 trappen en een plank om een brug van te maken. Door te bouwen met de blokken en obstakels ontwikkelen kinderen hun inschattingsvermogen. Dominoset, € 15,-.

Poppenkast

Jan Klaassen, Katrijn, een politieagent, Roodkapje en oma... Met deze vijf poppenkastpoppen kan je kleuter de leukste verhalen vertellen! Poppenkastpoppen, € 24,99.

Stempelen

Je tekeningen extra mooi versieren of een kaartje maken voor oma en opa. Met deze stempelstiften kan je kleine de mooiste creaties maken. De set bestaat uit tien kleuren. En wat zo fijn is: de waterverf is van de meeste stoffen makkelijk te verwijderen. Stempelstiften, € 11,99.

Lees ook:

Dít zijn de allerleukste schoencadeautjes voor je peuter
Inspiratie: de leukste sinterklaascadeautjes voor baby's

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50