Dít zijn de allerleukste schoencadeautjes voor je peuter!

Dít zijn de allerleukste schoencadeautjes voor je peuter!
  • in Peuter
  • 0
  • 781
  • 22/11/2023

Superspannend als je kleine zijn schoen mag zetten. Met welke schoencadeautjes kun je je peuter superblij maken? Wij hebben de allerleukste cadeautjes voor elk budget voor je uitgezocht!

Voor je peuter is het natuurlijk heel erg spannend om zijn schoentje te zetten? Wat zijn de leukste en betaalbare schoencadeautjes die er zijn?

Schoencadeautjes tot 5 euro

Dikke kleurpotloden

Zit er een kleine Rembrand in je kleine verscholen? Met de dikke kleurpotloden van de HEMA kan je peuter zijn creativiteit (op papier!) botvieren! In een set zitten acht verschillende kleuren en de dikke potloden zijn ideaal voor kleine peuterhandjes. Dikke kleurpotloden, € 5,-.

Kleien

Met de SES-infinity boetseerklei kan je peuter mooie, gedetailleerde kunstwerken maken. De klei is glutenvrij, helder van kleur en heel belangrijk: hij droogt niet uit! Geschikt vanaf 3 jaar. Boetseerklei, € 3,74.

Peppa Big Prikblok

Kan jouw kind niet genoeg krijgen van Peppa Big? Dan is dit prikblok een topcadeau! Eerst inkleuren en dan... Prikken maar! Vanaf 3 jaar. Peppa Prikblok, € 3,89

Badboekje

Heerlijk spetteren en spatteren in bad. De meeste peuters zijn er dol op. Dus dit Playgro badboekje is een perfect schoencadeautje! Badboekje, € 4,99.

Kattenknuffeltje

Deze is zó schattig: de Ty Puffies Tabitha Cat. Een fluffig kattenknuffeltje waar je peuter helemaal weg van zal zijn. De grote ogen en zijn zachte vachtje... dit wordt vast de nieuwe lievelingsknuffel van je kleine. Kattenknuffeltje, 10 cm, € 4,99.

Schoencadeautjes tot 10 euro

Brandweerauto

Deze V-Tech Toet Toet Brandweerauto laat leuke geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes horen als je op de knipperende gezichtstoets drukt. Naast de brandweerauto zijn er meerdere Toet Toet Auto's verkrijgbaar. Brandweerauto, € 10,-

Houten taart

Deze heerlijk uitziende houten speelgoedtaart bestaat uit 14 delen: een wit plateau, zes taartpunten, zes kaarsen en een taartschep. Leuk voor je kleine als hij iets 'lekkers’ aan iedereen wil uitdelen. Houten speelgoedtaart, € 9,-.

Duplo set windmolen en elektrische auto

Je kunt natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen om je kleine bewust te maken hoe belangrijk het is om duurzaam te zijn;-). Met deze LEGO Duplo set met windmolen en elektrische auto, maak je een goed begin! Duplo set, € 9,99.

Houten stapeltoren

Met deze houten stapelbare haas of beer van Smallfoot kun je de motoriek, oog-handcoördinatie en begrip van vormen en maten van je kleine trainen. Gemaakt van robuust hout dus gegarandeerd langdurig speelplezier! Houten stapeltoren, € 7,95.

Paardentrailer

Ben je zelf een beetje paardengek en wil je dat je kleine meegeven? Dan is deze paardentrailerset van Abrick het perfecte schoencadeau! De set bestaat uit een auto, paardentrailer én twee paarden met accessoires. Paardentrailerset, € 9,98.

Sinterklaascadeaus tot 25 euro

Voor pakjesavond bewaar je waarschijnlijk de grotere en wat duurdere cadeaus. Ook hiervan hebben we een leuke selectie gemaakt.

Treintje

Met deze Fisher-Price Dough trein kan je peuter urenlang speelplezier hebben. Je kunt er namelijk van alles mee doen. Zo kun je er mee rijden, maar je kunt er ook nog mee kleien! Speelgoedtrein, € 15,-

Waterbaan

Deze waterbaan in het blauw of roze van Little Dutch is verkozen tot Speelgoed van het jaar in de categorie Peuter. Hang de waterbaan op aan de bad-of douchewand en laat de ballen rollen. En wil je de balletjes sneller laten rollen, dan giet je er gewoon een beetje water bij! Waterbaan, € 22,99.

schoencadeautjes

Autoweg puzzel

Deze vilten autoweg puzzel van de HEMA bestaat uit maar liefst 27 puzzelstukken en is zowel voor binnen als buiten geschikt. Geschikt vanaf 3 jaar. Autoweg puzzel € 17,50.

Hamertje tik

Lekker veilig hameren zonder spijkers, dat kan met deze leuke set van SES My First hamertje tik. De klassieker van SES is nu ook beschikbaar voor de allerkleinsten. Sla de kunststof vormpjes in het legbord en maak de mooiste figuren! Hamertje tik, € 16,99.

Klok

Je kind spelenderwijs leren klokkijken? Dat kan met deze houten sorteerklok van Topbright. De klok bestaat uit blokken, wijzers en getallen. Vanaf 2 jaar. Klok, € 19,95.

We hopen dat we jullie genoeg inspiratie hebben gegeven!

Welk speelgoed dat we hier hebben beschreven is jouw favoriet?

Lees ook:

Inspiratie: de leukste sinterklaascadeautjes voor baby's
Superhandig: opruimtips voor speelgoed

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50