Inspiratie: de leukste sinterklaascadeautjes voor baby’s!

Inspiratie: de leukste sinterklaascadeautjes voor baby’s!
  • in Baby
  • 0
  • 507
  • 19/11/2023

Hij komt, hij komt! Ja ja, de Sint is weer in het land en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan! Heb jij nog geen idee wat Sinterklaas aan jouw uk moet geven? Geen stress! Onze redactie heeft alvast wat inspiratie voor je opgedaan!

Stimulerend en interactief

Lobyoh Muzikale Toetsenbordmat - dansend op de muziek!

Dit interactieve cadeau zal je kleintje betoveren met vrolijke muziek en kleurrijke lichtjes. Terwijl ze op de toetsen trappelen, worden ze uitgenodigd voor een dansend avontuur. Perfect voor de allerkleinste muziekliefhebbers in de dop! De mat kost € 29,99 op Amazon.nl 

Sophie de giraf kruiprol - rollend plezier!

Sinterklaas heeft de perfecte metgezel voor je kleintje meegebracht. Deze kruiprol met Sophie de Giraf zal de motorische vaardigheden van je baby bevorderen, terwijl ze genieten van het rollende plezier. Een schattig en leerzaam cadeau waar je kindje dus echt wat aan heeft! Voor € 17,95 verkrijgbaar op Bol.com! 

VTech Kruip & leer baby olifant - interactief kruipavontuur!

Sinterklaas en zijn pieten moedigen kruipen aan met deze schattige babyolifant van VTech. Het interactieve speelgoed introduceert je kleintje in cijfers, kleuren en zorgt voor urenlang speelplezier. Een leerzaam cadeau dat de ontwikkeling van je baby stimuleert, voor € 24,99 op Bol.com! 

Bumba circus speelset - een magische wereld van BubblyDoo!

Bumba is een classic voor kleintjes. Sinterklaas presenteert daarom een kleurrijk Bumba Circus, perfect voor jouw nieuwsgierige uk. Deze speelset biedt eindeloos plezier en stimuleert de verbeelding van je baby. Een betoverende toevoeging aan de speelgoedcollectie van je kleintje! Je haalt hem nu voor € 34,99!

Persoonlijke boek

Hoe leuk is het om voor je kleintje een gepersonaliseerd boek te maken? Dit kan tegenwoordig ontzettend makkelijk en is een cadeautje waar je kinderen later zeker met plezier op terugkijken!

Wilde dieren persoonlijk kinderboek - een avontuur op maat!

Sinterklaas begrijpt dat lezen belangrijk is, zelfs voor de allerkleinsten. Daarom is dit gepersonaliseerde kinderboek met wilde dieren een uniek geschenk. Jouw kleintje wordt de hoofdrolspeler in een betoverend avontuur vol kleurrijke illustraties. Voor € 24,95 heeft jouw uk zijn/haar eigen boek waarin zij de hoofdrol spelen!

Wat zijn jullie plannen deze feestdagen? Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

5 tips tegen Sinterklaas-stress
Hoeveel kruid- en pepernoten mag je eten als je zwanger bent?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50