Dochter voor nieuwslezer Fien Vermeulen

Dochter voor nieuwslezer Fien Vermeulen
  • in Baby
  • 0
  • 490
  • 12 dagen

Fien Vermeulen, nieuwslezer bij radiozender QMusic, is moeder geworden van een prachtige dochter. Het blije babynieuws maakte ze op Instagram bekend.

Dochter

Fien postte en prachtige foto van haar en haar nieuwe aanwinst met de tekst:

“Ons meisje is er. Stapel dolgelukkig zijn we met onze dochter: Lise-Marie. Op 5 juli om 03:43 legde mijn liefde haar op mijn borst. Een stralend meisje, zo zoet en zo lief. En ze heeft de aller, aller, aller liefste papa die iemand zich maar zou kunnen wensen. Wij drieën. Zoveel liefde dat ik het nog niet helemaal kan bevatten.”

Marieke Elsinga

Fien is niet de enige die in de weer is met baby's. Haar collega bij QMusic, presentatrice Marieke Elsinga, is hoogzwanger van haar tweede kindje. Donderdag 11 juli is voorlopig haar laatste werkdag, want dan gaat ze met verlof. De komende maanden wordt ze tijdens de ochtendshow met Mattie Valk vervangen door Miljuschka Witzenhausen.

Lees ook:

Ontzwangeren: dít is waar Marieke Elsinga last van heeft
Marieke Elsinga: 'Ik pleit voor daten op zaterdagochtend'

Lekker luisteren: de BabyBytes bevallingsverhalen podcast

Beeld: Canva

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50