Marieke Elsinga: ’Ik pleit voor daten op zaterdagochtend’

Marieke Elsinga: ’Ik pleit voor daten op zaterdagochtend’
  • in Moeder
  • 0
  • 860
  • 26/09/2023

Als ouder ben je dolblij als je eindelijk weer een date hebt met je partner. Ook radio- en televisiepresentatrice Marieke Elsinga, keek er naar uit. ‘Maar toch, ik pleit voor daten op zaterdagochtend.’ Ze legt uit waarom.

Zó moe

Tijdens het radioprogramma Mattie & Marieke vertelde Marieke over haar avondje uit met haar vriend Sander. De date stond al maandenlang in de agenda gepland en ze keken er allebei ontzettend naar uit. Haar zoontje Jip had ze een nachtje ondergebracht bij haar ouders. Ze gingen eten bij een restaurant waar ze bij elk hapje een andere wijn serveerden. “Daar houd ik zo ontzettend van. We zaten daar aan tafel en het was echt genieten, maar.... ik was zó óngelofelijk moe! Na anderhalf glas wijn voelde ik al in mijn koppie een shutdown.”

Vrijdagavond niks waard

Haar vriend ziet dat ze ook nauwelijks haar ogen kan openhouden. “Na een week werken en mijn gezin... Dan ben ik op vrijdagavond helemaal niks waard!” En dat is dus de reden dat Marieke pleit voor daten op zaterdagochtend!

Reacties op Instagram

Op de reel die op Instagram te zien was, zijn er veel reacties te lezen die voor jullie misschien wel bekend zijn:

“Toen wij voor het eerst de kids bij oma lieten slapen om samen even goed te genieten van een hotelovernachting, lagen wij direct na het inchecken in de middag al K.O. in het hotel... dood en doodmoe.”

“Wacht maar tot de kleine Jip op zaterdagochtend gaat voetballen, dan ben je die ochtend ook kwijt.”

“Ik vind dat een perfect plan!! Lekker ontbijt buffetje pakken bij Van der Valk ofzo, ochtend bioscoopje. Kan ik ook nog het einde van de film halen.”

Hoe verliep jouw eerste date met je partner na de geboorte van je kind?

Lees ook:

Marieke Elsinga bevallen van zoontje Jip
Ontzwangeren: dít is waar Marieke Elsinga last van heeft

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50