Diederik Jekel wordt papa: ‘Geweldig ontroerend fijn nieuws’

Diederik Jekel wordt papa: ‘Geweldig ontroerend fijn nieuws’
  • in Vaders
  • 0
  • 1419
  • 02/03/2023

Nadat RTL-boulevard collega Luuk Ikink op 22 februari bekendmaakte dat hij voor de derde keer vader werd, heeft Diederik Jekel ook blij babynieuws. De wetenschapsjournalist en zijn vriendin Eline zijn namelijk in verwachting! 

Ontmoeting 

Het stel ontmoette elkaar tijdens de coronapandemie in 2020. Via een onlinedatingsite raakten de twee aan de praat en zijn ze nog steeds onafscheidelijk. Eline schreef in 2020 onder een schattige Instagram post: "Ik hou van jou, van alfa, via bèta, helemaal tot aan gamma (en terug)."  

 

De 38-jarige wetenschapper heeft zijn lieve Eline in oktober 2022 zelfs ten huwelijk gevraagd! Via een goed doordachte escaperoom, waarin ze allemaal raadsels moest oplossen om hun toekomst te redden. Zo creatief! 

 

Miskraam 

Het stel is in de zevende hemel, want voor het gelukkige koppel is het niet de eerste keer dat ze zwanger zijn. Een halfjaar geleden waren ze namelijk al zwanger, maar deze zwangerschap liep helaas uit tot een miskraam. In een Instagram-post vertelt hij openhartig over zijn ervaring. ‘Toen we 22 weken geleden hoorden dat Eline zwanger is. Voor de tweede keer. Een half jaar daarvoor eindigde onze eerste zwangerschap in een miskraam. Na zulk nieuws kunnen dit soort posts extra verdrietig maken.’ 

 

Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd namens de BabyBytes-redactie! 

Lees ook

Luuk Ikink voor de derde keer vader
Eva Jinek over zwangerschapsbuik: 'Ik kon het niet meer verbergen'

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50