Deze moeder vergat haar kind in de auto terwijl ze moest werken en vertelt haar verhaal

In dit filmpje praat Oprah Winfrey met Brenda, een moeder die haar kind in de auto vergat terwijl ze aan het werk was. Het kindje overleefde het niet en is overleden door oververhitting. Ze werd al snel de 'meest gehate moeder in Amerika'. Toch vertelt ze haar verhaal, hoe heeft dit kunnen gebeuren?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • MNAZ

    Dit kan ik mij dus echt niet voorstellen.....hoe druk je het ook hebt als moeder denk je altijd toch eerst aan je kinderen en dan pas de rest.

    Vreselijk voor de moeder en kind.

  • Anja35

    Met alle respect, ik kan veel dingen inkomen of inleven. Die moeder zal zeker vreselijk druk en heel overspoeld geweest zijn en ik vind het afschuwelijk voor haar en zie haar verdriet en hoeveel spijt ze heeft. Maar ik kan er gewoon oprecht niet bij dat je je eigen kind vergeet, en die hele dag geen moment aan haar denkt. Zelfs niet als je over haar praat met collega's... Het is niet dat ik deze vrouw wil veroordelen, maar ik heb wel heel veel moeite met haar nalatigheid... Je eigen kind de hele dag compleet vergeten... wat een ramp. Echt te erg voor woorden; wat een verdriet.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50