Deze celebrity's hebben tattoos ter ere van hun kinderen

Deze celebrity

Vanaf het moment dat je kinderen krijgt, zijn kinderen permanent in je leven. Deze celebrity's hebben dit letterlijk genomen en hebben prachtige tattoos ter ere van hun kinderen laten zetten! 

Alle kleuren en maten 

Je hebt ze in alle kleuren en maten en elke tattoo is bijzonder. De ene celebrity heeft kleine, subtiele initialen terwijl de andere celebrity het motto 'go big or go home' heeft. Hoe dan ook, het is een mooi gebaar! 

Jessica Alba 

Als trotse moeder van drie kinderen laat de 41-jarige Dark Angel-actrice haar liefde voor haar kinderen zien door tattoos op haar linker- en rechterarm! Door de sterrenbeelden van haar kroost te tatoeëren, zijn ze altijd dichtbij! 

Hier zien we de actrice met haar zoontje Hayes. 

Jennifer Love Hewitt 

Jennifer Love Hewitt is de trotse moeder van haar drie kinderen Autumn van negen, Atticus van zeven en Aidan van één. Met kleine vlinders op haar lichaam en de initialen op haar vingers, laat de actrice zien dat ze van haar kinderen houdt. 

Johnny Depp 

De Alice in Wonderland-acteur heeft niet één tattoo om zijn kinderen te eren, maar hij heeft er meerdere! Op zijn borst staat de naam van zijn dochter Lily-Rose Depp en op zijn onderarm heeft hij een tattoo die niet alleen zijn zoon eert, maar ook zijn welgeliefde rol in de Pirates of the Caribbean-reeks, aangezien zijn personage Jack heet, net als zijn zoon. Een welbekende quote van Johnny is dan ook: ''My body is my journal, and my tattoos are my story.'' 

Danny de Munk 

In Nederland kunnen ze er ook wat van, want er zijn genoeg BN'ers met tattoos met betrekking tot hun kroost. Danny de Munk liet in 2016 maar liefst vier tattoos tegelijk zetten voor zijn kinderen Jenny, Bo en Davy. 

Yolanthe en Wesley 

Alhoewel Yolanthe en Wesley scheidden in 2019, delen ze wel een zoontje samen, Xess Xava. Wesley pakte groot uit met de naam op zijn nek, terwijl Yolanthe subtiel voor twee x'jes ging. 

Heb jij tattoos ter ere van je kinderen? 

Lees ook

Inkspiration: 13 schitterende mommy tattoos
De meest bijzondere mama-tattoos van onze lezeressen

Bron: Sheknows
 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50