De opvallende zwangerschapskwalen van Jessica Simpson

De opvallende zwangerschapskwalen van Jessica Simpson

Je hebt zwangerschapskwalen en je hebt de zwangerschapskwalen van Jessica Simpson. De hoogzwangere zangers/actrice plaatste onlangs een hilarische foto van wat erbij komt kijken als je hoogzwanger bent: een gebroken wc-bril.

Bij de post plaatste ze een foto met de een gebroken toiletbril in haar handen en daarbij de tekst: “Leun niet achterover op de wc-bril als je zwanger bent.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Warning...Don’t lean back on the toilet when pregnant

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson) op

Lees ook:
Waar we het liever niet over hebben: aambeien

Andere zwangerschapskwalen

Maar dat is niet de enige zwangerschapskwaal waar ze last van heeft. Eerder berichtten we ook al over haar opgezwollen voeten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Any remedies?! Help!!!!

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson) op

Brandend maagzuur

Verder heeft ze last van maagzuur vooral als ze in haar bed ligt. Daarom heeft ze een verstelbare fauteuil aangeschaft om ervoor te zorgen dat ze toch nog even wat slaap mee kan pakken.

Van welke zwangerschapskwalen heb/had jij het meeste last?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50