De Jonas Brothers over hun onbesproken opvoedregels

De Jonas Brothers over hun onbesproken opvoedregels

Opvoeden: iedere ouder doet het anders. Voor het poptrio The Jonas Brothers is dit ook niets nieuws, want nu de mannen vader zijn, bemoeien ze zich niet met de opvoedmanieren van elkaar en volgens de broers werkt het prima. 

Vrede tussen familieleden 

Na tientallen jaren samen op te treden, weten The Jonas Brothers wat er nodig is om de vrede tussen familieleden van dichtbij te bewaren. 

Adviezen 

In een recent interview op SiriusXM deelde het poptrio enkele van hun beste adviezen om familiedrama op afstand te houden. “We geven elkaar echt geen advies over familie. Het is een soort onuitgesproken regel. We doen gewoon ons eigen ding. Doe het op jouw manier", antwoordde Kevin Jonas toen hem werd gevraagd of Joe en Nick Jonas contact opnamen met hun oudere broer voor opvoedadvies. 

Heel gezond 

Nick voegde eraan toe dat het heel gezond is dat ze er nooit over praten en moedigde andere broers en zussen over de hele wereld aan om dit voorbeeld te volgen. ‘‘Het laatste wat je van je broers en zussen wilt horen, is hoe je je kind moet opvoeden’’, zei hij. "Ik denk dat we dat allemaal wel begrijpen en gewoon zeggen: 'Jij doet je ding. Ik kom gewoon opdagen en oom Nick zijn, 'en zo gaat het.' 

Krijg jij wel eens (on)gevraagd opvoedadvies van je familie? 

Lees ook

Zó zien echte vaders eruit
Deze celebrity's over duidelijke regels schermtijd voor hun kinderen

Bron: The Bump

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50