Zó zien echte vaders eruit

Zó zien echte vaders eruit
  • in Vaders
  • 0
  • 2926
  • 01/07/2021

Het beeld van een stoere vader die aan tafel het vlees snijdt, is verre van reëel. En een moeder die in een constante verzorgende modus staat, is ook niet echt meer van 2019. Nee, de traditionele rolverdeling is drastisch veranderd in de loop der jaren. Kijk maar naar deze foto’s die laten zien hoe echte vaders er tegenwoordig uit zien.

Piers Morgan, een Britse journalist en presentator, voelde zich een poosje terug lichtelijk teleurgesteld toen James Bond-acteur Daniel Craig werd gefotografeerd terwijl hij zijn dochtertje in een draagzak droeg. “Oh 007. Niet jij ook al?!” met de hashtag #EmasculatedBond.

 

Echte vaders

Vaders/mannen zijn niet zo stoer zoals vroeger in media werd getoond. Dat was voor fotografe Heather Smith van Storyville Photography reden om de echte vaders op beeld vast te leggen. Hiervoor stonden haar man en andere echte vaders model. “Deze vaders dragen draagzakken, slepen rond met luiertassen, verschonen poepluiers, troosten, dragen make-up en voeden hun kinderen”, schrijft ze in haar blog.

echte vaders

echte vaders

echte vaders

echte vaders

Foto's: Storyville Photography, Bron: TheBump.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50