De horrormomenten van je peuter die je nooit meer vergeet

De horrormomenten van je peuter die je nooit meer vergeet

Hoezo maak je mijn auto schoon met een schuurspons? Of waarom vind je het nodig om mijn dure crème in de wc te gooien? Op Mumsnet deelden moeders de horrormomenten van hun peuters die ze nooit en te nimmer zullen vergeten.

Peuters kunnen dingen doen waar ze helemaal niet over nadenken. Op het moment dat je ze betrapt of erachter komt, kun je ontzettend boos worden. Maar wedden dat je er over een tijdje heel hard om kunt lachen?

Lees ook:
Lezeressen vertellen: 'Het gênanste wat mijn kind heeft gezegd'

Horrormomenten

“Mijn dochter en haar beste vriendin betrapte ik toen ze een hele set van mijn dure Clarins-producten door de wc spoelden!”

“Mijn neefje had de auto van zijn vader met een schuursponsje schoongemaakt. De auto was helemaal beschadigd.”

“We hadden een speelafspraak met andere kinderen gemaakt toen mijn dochter nog klein was. Ze besloten dat het crèmekleurige vloerkleed een verkeerde kleur had. Dus de hele groep kinderen was druk in de weer met verf om het paars te maken.”

“We waren op vakantie in een familiehuis dat net werd geschilderd. Niemand had door dat er nog een pot verf stond, behalve mijn neefje. Hij had de auto helemaal onder geschilderd.”

“Mijn zoon klom op de verwarming in het huis van een vriendin. De verwarming brak vervolgens van de muur af…”

“Mijn dreumes had poep aan zijn schoen en banjerde ermee door het huis van een vriendin die net nieuwe vloerbedekking had laten leggen.”

Heeft jouw peuter iets gedaan wat je nooit meer zal vergeten? Wij zijn benieuwd naar jouw verhalen. Kom maar door!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Merel3

    Ik dacht zelf ooit de hele straat een plezier te doen door met een steentje tekeningetjes te maken op vele auto's..

  • Shrimp

    Nou het vervelendste opruimwerk was wel de frituurpan( uit gelukkig!) in de voorraadkast. Mijn oudste trok,aan de stekker het ding kieperde om..over alles heen. Verder valt het wel mee... wel veel dingen maar niet zo erg. Iets met maizena..cacao, vaseline, hondenbrokken in wasmachinebakje..modderbad nemen. Een moment zonder smeren maar beetje horror was toen onze zoon zich in den haag opgesloten had in de auto. Andere zoon was 10(!) min kwijt in tivoli..dan is het ineens toch groot hoor.. iets met een niet oplettende persoon

  • MamaJL

    Oh, als je ze even uit het oog verliest. Dat vind ik echt tien keer erger en akeliger dan spullen die kapot gaan.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50