De 5 gekste plekken om te bevallen

De 5 gekste plekken om te bevallen

Hoe vaak wordt er wel niet aan je gevraagd als zwangere waar je wilt bevallen: thuis of in het ziekenhuis? Maar soms heb je het niet helemaal in de hand en gebeurt een bevalling waar je het minst verwacht. Dit zijn de gekste plekken om te bevallen.

1. De supermarkt

Onlangs vertelden we je nog over Ashleigh die in een Amerikaanse supermarkt beviel. En alsof dat nog niet anders dan anders was: ze wist niet eens dat ze zwanger was! Ter herinnering aan deze unieke gebeurtenis heeft ze prachtige foto’s laten maken.

Lees ook:
Filmpje van bevalling in auto gaat viraal

2. In de auto

Een super snelle bevalling of een file: er kunnen tal van redenen zijn waarom het ziekenhuis net niet werd gehaald en dat je in de auto bevalt.

De hoogzwangere Amerikaanse Leslie kwam met haar partner in een file terecht toen haar vliezen braken. Haar man had beloofd om de bevalling te filmen, dus twijfelde hij geen moment en pakte zijn camera erbij.

En onlangs beviel een vrouw in een Uber in Los Angeles. De brandweer van LA plaatste het bericht op hun Facebookpagina:

3. Parkeerplaats

Nu we toch met auto’s bezig zijn. Wat dacht je van een bevalling midden op een parkeerplaats? Een stel was midden in de nacht onderweg naar het ziekenhuis. De vrouw hield het echter niet meer vol en dus stopte haar man op een parkeerplaats waar de baby ter wereld kwam.

4. In de voortuin

De Canadese Marie had niet gedacht dat haar bevalling zo snel zou gaan verlopen. Ze had in de nacht last van kramp en toen ze wakker werd, braken haar vliezen. Ze stapte net het huis de voortuin in, toen ze het hoofdje van de baby tussen haar benen voelde. Ze ging zitten en met behulp van haar partner kwam baby Gannicus ter wereld.

5. Net buiten de Afdeling Verloskunde

Je stapt gehaast in de auto, wordt naar het ziekenhuis gereden. Je kunt nog net uit de auto komen, maar net voordat je de afdeling Verloskunde wilt betreden, is het al zover: je moet bevallen en er is geen houden meer aan! Dit overkwam Paula D’amore: “Ik voelde een hoofdje en ik riep ‘O mijn God, het gaat NU gebeuren!’”

Ben jij op een gekke plaats bevallen? Wij zijn benieuwd naar je verhaal!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50