Filmpje van bevalling in de auto gaat viraal

Dit filmpje van een moeder die haar kindje ter wereld brengt in de auto onderweg naar het ziekenhuis is al wat ouder maar wij vinden hem daar niet minder bijzonder om. We kunnen hem hier op de redactie wel blijven kijken. 

Tijdens et ritje naar het ziekenhuis heeft de aanstaande papa de camera aangezet. Op het filmpje is te zien hoe de aanstaande mama het zwaar heeft op de bijrijdersstoel. Haar vliezen breken en dan beginnen de weeën toch wel heel heftig te worden.

Het hoofdje zit tussen mijn benen!

Je hoort de vrouw op een gegeven moment zeggen dat ze het gevoel heeft dat het hoofdje van de baby tussen haar benen zit. Ze blijven allebei redelijk kalm en de man helpt zijn vrouw met het uitdoen van haar broek en het afdoen van de veiligheidsgordel.

Binnen no time heeft de vrouw haar gezonde baby in handen en roept ze van blijdschap dat het een jongetje is. Baby begint meteen te huilen en papa en mama geven elkaar een high five. Wel is de vrouw nog even bezorgd over of er geen slijm uit het kindje gezogen moet worden maar vader stelt haar gerust door te zeggen dat hij huilt en ze hem even ondersteboven moet houden. Ze aait de baby over zijn rug en blijft ongelooflijk kalm.

Al eerder bevallen

Ondanks dat dit hele tafereel er zo ontzettend relaxt uitziet, is dit uiteraard niet de ideale situatie en kleven er enorm veel risico's aan een bevalling als deze. Ze konden niet anders en het is uiteindelijk allemaal heel erg goed gegaan maar dat had mede te maken met het feit dat dit stel al eerder twee kindjes op de wereld zette. Ze wisten enigszins wat te doen en waren niet compleet uit het veld geslagen door de geboorte.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


 • ~_angel_~

  Even serieus, die man blijft gewoon rustig rijden... wat een idioot!!!

  Echt een raar verhaal dit hoor, alsof ze dit wekelijks meemaken, gewoon ff een kind uitpersen en blijven rijden

 • ~_angel_~

  Even serieus, die man blijft gewoon rustig rijden... wat een idioot!!!

  Echt een raar verhaal dit hoor, alsof ze dit wekelijks meemaken, gewoon ff een kind uitpersen en blijven rijden

 • Ashleyjessy

  Haha je hoorde OPEENS die perswee.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

4 leden zijn nu online
Aanmelden