Bizar: iemand inhuren die doet alsof hij de vader van je kind is

Bizar: iemand inhuren die doet alsof hij de vader van je kind is

Stel je bent een alleenstaande moeder en je kind wordt gepest omdat hij geen vader heeft, zou je het dan overwegen om iemand in te huren die doet alsof hij de vader van je kind is? Het kan in Japan.

Voor 365 Magazine werd Ishii Yiuchi geïnterviewd. Hij is acteur en eigenaar van het bedrijf Family Romance. Hij heeft zo’n 800 acteurs in dienst die kunnen worden ingehuurd als beste vriend, echtgenoot of… als vader.

Lees ook:
Grappig: vader probeert drieling en peuter aan te kleden

Ingehuurd als vader

Ishii vertelt dat hij onder andere door een moeder is ingehuurd om de rol van vader op te nemen voor haar dochter. Het meisje werd gepest omdat ze geen vader heeft en daarom huurde de moeder hem in en dat doet hij al acht jaar.

“Ik ben de enige echte vader die ze kent. Haar moeder heeft haar niet verteld dat ik niet haar echte vader ben.”

Maar wat als ze erachter zou komen?

Volgens Ishii zou dat wel een schok voor haar zijn. “Zolang de klant de waarheid nooit onthult, moet ik mijn rol blijven spelen. Als ze dan trouwt, moet ik op de bruiloft als haar vader optreden en later als grootvader. Daarom vraag ik mijn klanten altijd: ‘Bent u bereid deze leugen vol te houden?’ Dat is het grootste probleem voor ons bedrijf. Het gevaar bestaat dat ze ooit achter de waarheid komt. In ons bedrijf mag iedereen voor maximaal vijf gezinnen tegelijk werken. Dat is onze regel.”

Volgens Ishii helpt zijn bedrijf mensen bij het verwerken van een ondraaglijk gemis of het omgaan van tekortkomingen.

Wat vind jij hiervan? Kun jij het je voorstellen dat je als alleenstaande ouder iemand inhuurt om de ontbrekende vader of moeder te spelen voor je kind?

Bron: 365 Magazine

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50