Binge deze 5 Netflix-series als je eindelijk me-time hebt

Binge deze 5 Netflix-series als je eindelijk me-time hebt

Je hebt een drukke dag gehad, de kindjes liggen op bed en je kan heerlijk op de bank ploffen. Eindelijk me-time. Je zet Netflix aan maar dan komt de volgende uitdaging; kiezen welke serie je wilt kijken. Soms duurt het kiezen nog langer dan het kijken en daarom hebben vijf Netflix-series op een rijtje die zeker het bingen waard zijn. 

Bridgerton 

Bridgerton is gebaseerd op de romans van Jullie Quinn. Bridgerton is de serie die je gezien moet hebben als je van een dramaserie houdt met aantrekkelijke personages en steamy scenes. Het speelt zich af in Regancy London en je kijkt mee met de broers en zussen Bridgerton die opzoek zijn naar liefde en geluk. Er zijn al 2 seizoenen uit en als je nu start met bingen kan je gelijk seizoen drie mee pakken die op 4 mei uitkomt.  

Wednesday 

Je hebt het vast al gehoord, een serie op Netflix gebaseerd op de Adams Family. Wednesday is de nieuwe serie die zich afspeelt in Nimmermeer Acadamy. Hou je van mysterie, het onderzoeken van moorden en sarcastische grappen?  Dan is de serie Wednesday zeker een aanrader. Als je seizoen 1 gebinged hebt, kan je 23 november vast vrijhouden voor het 2e seizoen. 

The Crown 

Als je echt zin hebt om jezelf te verdiepen in een serie is The Crown daar perfect voor. Deze serie staat bekend om het fascinerende verhaal van de Britse Royals. Je krijgt onder meer een kijkje in het leven van koningin Elizabeth ll en prinses Diana. Er staan al vijf seizoenen op Netflix waar je heerlijk van kan genieten tijdens je me-time. Eind 2023 komt het zesde seizoen uit van The Crown.  

You 

Heb je toch zin in iets spannender? Dan is You de beste keuze. Deze psychologische thriller heeft vier seizoenen en is echt een binge-waardige serie. Door de oplopende spanning blijf je kijken en voor je het weet zit je helemaal in het leven van de hoofdpersonage Joe.  

Workin’ Moms 

Als hardwerkende moeder is de serie Workin’ Moms perfect voor herkenning en ontspanning. In deze grappige serie zie je hoe moeders de chaos in hun leven met het harde werken combineren en op de rit proberen te houden. Er zijn zes seizoenen te vinden op Netflix en de zevende komt 26 April al. 

Welke serie zou jij aanraden? 

Lees ook:

Belangrijk! zo verwen je jezelf als drukke moeder
4 feel-good-series voor tijdens je verlof

Bron: Tinybeans

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Lady-Whistledown

    Netflix helpt om de keuze makkelijker te maken. Zo maken ze een top 10. Daaruit kiezen is vaak garantie op succes.

  • Chudo

    Wat betekent bingen?? Ik word oud denk ik..

  • Lady-Whistledown

    Afleveringen achter elkaar kijken

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50