Bill Gates voor de eerste keer opa

Bill Gates voor de eerste keer opa
  • in Baby
  • 0
  • 1277
  • 08/03/2023

Bill Gates, multimiljonair en oprichter van Microsoft, is opa geworden! Zijn dochter, Jennifer Gates is op 4 maart bevallen van hun eerste kindje. Dit is te zien in een Instapost op het gedeelde account van Jennifer en manlief Nayel. 

Schattige foto 

Jennifer Gates en Nassar trouwden in oktober 2021 en maakten in november vorig jaar de zwangerschap bekend. Op de schattige foto dragen de kersverse moeder en haar man allebei een crèmekleurige trui, terwijl ze de baby liefdevol vasthouden. Mama Jennifer houdt de baby in haar armen en de professionele ruiter houdt zacht de voetjes vast. 

Bill Gates 

Voor de 67-jarige ondernemer is het de eerste keer dat hij opa wordt. In zijn eindejaarsverhaal getiteld 'De toekomst die onze kleinkinderen verdienen' vertelt Bill uitgebreid over hoe het is om ouder te worden. '"Gewoon die zin typen: 'Volgend jaar word ik grootvader', maakt me emotioneel. Ik begon onlangs door een nieuwe lens naar de wereld te kijken - toen mijn oudste dochter me het ongelooflijke nieuws vertelde dat ik volgend jaar opa wordt.'', vertelt hij. Hij voegt toe: "Vorig jaar heb ik een schoonzoon gekregen en volgend jaar word ik grootvader. Ik hoop dat ik net zo goed kan zijn met mijn kleinkinderen als mijn vader was met de zijne." 

Lees ook

Hilarisch: oppasbloopers met opa
7 manieren waarop je ouders veranderen als ze opa en oma worden

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50