Hilarisch: oppasbloopers met opa

Hilarisch: oppasbloopers met opa

Oppassen: je vindt het leuk of niet. Voor grootouders is het in ieder geval de perfecte manier om een band te scheppen met de kleinkinderen en voor de kleinkinderen is het leuk, want ze mogen naar opa en oma! Deze opa heeft echter wat moeite met de kleine dingetjes... 

Opa's en oma's 

Opa's en oma's hebben (bijna) altijd een speciaal plekje in het hart van de kleine. Door de kinderen steun en liefde te geven, wordt er een speciale band geschept. Oppassen doen ze vaak graag, totdat ze bijvoorbeeld het broodrooster moeten gebruiken of de guacamole moeten vinden.

TikTok 

Gebruiker @almostmakesperfect, moeder van twee, plaatste onlangs een video op TikTok waarin ze vertelt hoe de oppasweek met opa en kinderen Arlo en dochtertje Izzy in grote lijnen verliep. De video laat een reeks sms-berichten, beveiligingscamerabeelden en foto's zien die de hilarische bloopers beschrijven van de week, waarin de opa de leiding had. Van worstelen met het broodrooster tot het vergeten van de rugzak van zijn kleinzoon en 'drinken op het werk', deze opa heeft het maar moeilijk.

 

@almostmakesperfect never again #fyp Runaway Train (2022 Remaster) - Soul Asylum

Moeder Molly grapt aan het einde van de video dat ze 'nooit meer' haar vader laat oppassen. 

Laat jij je ouders weleens oppassen op de kleine? 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50