Baby van 8 weken met de wildste haardos die we ooit zagen!

Baby van 8 weken met de wildste haardos die we ooit zagen!
  • in Baby
  • 15
  • 14149
  • 12/10/2017

In Brighton, Engeland, werd acht weken geleden Junior Cox-Noon geboren met een wel heel weelderige haardos. Zijn moeder Chelsea van 32, die goddank kapster is, moet dagelijks met de fohn aan de gang om deze bos droog te krijgen.

Born with it

Tijdens de geboorte viel het niet direct op dat Junior zo'n weelderige bos haar bezat. Pas na zijn eerste badje drong het de ouders pas echt door. "Toen zijn haar eenmaal begon te drogen, zagen we pas hoeveel en hoe dik het was" aldus Chelsea.

Niet meer rustig winkelen

Sinds Junior er is, kan het gezin nooit meer echt rustig de boodschappen binnenhalen. Tijdens een rondje supermarkt  worden ze continu aangesproken door mensen die over het haar van Junior beginnen en er zelfs even willen aanzitten. 

Geen familie"kwaal"

Junior heeft nog twee oudere broers van vier en zes en geen van beiden hadden ze zo'n flinke bos haar bij de geboorte. Ze zeggen zelf hun broertje er niet mee te pesten maar hem liefkozend "baby beer" te noemen. Wel zegt zijn moeder Chelsea dat als Junios boos kijkt, hij meer op een gremlin lijkt.

Werd jouw kindje ook met haar geboren? Of duurde het, net als bij mijn dochtertje, heel lang voor de eerste haren zichtbaar werden?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (15) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50