Anne: ‘’Mijn man is gek op onze kinderen en ik ben jaloers op hun relatie’’

Anne: ‘’Mijn man is gek op onze kinderen en ik ben jaloers op hun relatie’’

Als je kinderen krijgt gaat je relatie er waarschijnlijk een heel stuk anders uitzien. Eerst waren jullie met zijn tweeën en was de focus vooral op elkaar. Nu is jullie focus meer verdeeld en soms zelfs helemaal niet meer zo op elkaar. Veel vrouwen ervaren het gevoel van een minder fijne relatie als de kinderen er zijn. En deze moeder ervaart ook een aantal jaloerse gevoelens.

Anne: ‘’Jos en ik waren een droomstel, zo voelde wij het en dat was ook wat anderen zagen. Dat wij voor altijd samen zouden blijven en een gezin zouden stichten was dan ook een vast gegeven. Ik was trots op onze relatie en trots op onze toekomst. We hebben ondertussen twee prachtige kinderen, maar onze relatie is niet meer wat het was.

Onze levens zijn gescheiden. Jos werkt fulltime en ik zorg voor de kinderen. Als Jos thuiskomt krijg ik een kus of een ‘hoi’ en daarna begroet hij de kinderen met enorm veel enthousiasme. Mijn hart groeit als ik dit zie, maar tegelijkertijd voel ik een steek. Jos begroet mij namelijk al tijden niet meer zoals hij de meiden wel begroet..

Ik ben bij mezelf te rade gegaan en weet niet zo goed wat mij overkomt. Waarom ben ik jaloers op de relatie die mijn vriend met de kinderen heeft? Hij is zoveel liever en enthousiaster naar hen dan dat hij voor mij is. Hij is niet onaardig, maar ik ben overduidelijk niet meer zijn prioriteit. 

Zijn mijn gevoelens normaal, of is dit totaal onterecht? Ik heb al aan Jos voorgesteld om in relatietherapie te gaan, maar hij doet net alsof er niks mis is. En dat snap ik, want in principe is er niks mis. Behalve dat ik niet het gevoel heb evenveel liefde te krijgen.. Vinden jullie dat ik mij aanstel en wat adviseren jullie mij om te doen’’?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Buuren7794

    Ik had ruzie met mijn vriendin en dit leidde tot ons uiteenvallen, ik deed er alles aan om contact met haar op te nemen en haar te laten zien hoe erg het me speet, maar ze weigerde terug te komen. Ik was verdrietig en bleef een eenzaam leven leiden, onze breuk raakte mij en ik kon niet meer van elkaar houden, dus vertelde ik mijn vriend alles wat er gebeurde en we zochten samen naar een oplossing op internet en we zagen verschillende getuigenissen van mensen die waardeerden en bedankten Lord Bubuza omdat hij hen hielp hun geliefden terug te krijgen, dus nam ik contact op met Lord Bubuza voor hulp en vertelde hem mijn probleem. Ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing belde mijn vriendin me om haar te vergeven en haar terug te nemen. Het was voor mij een droom, dus terwijl ik bij mijn vriendin in huis zat, kwam ze binnen, viel huilend op haar knieën en smeekte me haar te vergeven en sindsdien leven we gelukkig zonder ruzie of ruzie. Ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over heer Bubuza en hoe krachtig en snel hij is in het helpen van mensen. Heeft u problemen? Neem contact op met Lord Bubuza via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com .

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

2 leden zijn nu online
Aanmelden