Actrice Amy Schumer deelt echo eerste zwangerschap

Actrice Amy Schumer deelt echo eerste zwangerschap

Actrice Amy Schumacher deelde onlangs de echo van haar eerste zwangerschap en begreep ze ineens waarom ze zo vaak moet overgeven.

“Het beweegt alle kanten op! O, mijn God, om mijn God, kijk dan hoeveel energie het heeft. Daarom moet ik elke dag overgeven”, zegt de actrice als ze opgewonden naar het scherm kijkt, waarop ze haar kleine ziet bewegen.

Lees ook:
Alles wat je over zwangerschapsmisselijkheid wilde weten

Verkiezingen

De reden dat ze de video op haar Instagram deelde, is niet alleen om te laten zien hoe haar zwangerschap verloopt. Ze doet het ook om mensen erop te attenderen om dinsdag 6 november naar de stembus te trekken. In de Verenigde Staten kunnen mensen die dag naar de stembus voor tussentijdse verkiezingen.

Zware zwangerschap

Schumer houdt haar fans regelmatig op de hoogte van het verloop van haar zwangerschap. Ze zit nu in haar tweede trimester. Tijdens ene optreden gaf onlangs toe dat ze het zwanger zijn niet echt leuk vindt, want ze heeft het heel zwaar.

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

5 leden zijn nu online
Aanmelden