Allemaal fijne dingen...behalve die renovatie

Allemaal fijne dingen...behalve die renovatie
  • in Moeder
  • 5
  • 1051
  • 07/06/2019

O, wat loopt mijn hoofd over als ik bedenk dat wij over een klein jaar mogelijk in een groot renovatieproject zitten. Goed verwoord: het project is al gestart, maar tegen die tijd zijn wij de 'Sjaak'. De flat waarin wij wonen wordt namelijk grondig aangepakt. Het hele gedoe eromheen duurt langer, maar een week of 2 zullen we niet echt verblijven in ons eigen huis. Wat moet ik met mijn beestjes? Maar vooral wat zullen de kinderen hiervan vinden vooral nu ik er al tegen op zie? Adem in, adem uit!

Goed, terugkomende op de vorige blog: Shane slaapt sinds afgelopen vrijdag in zijn eigen kamer en bed. Het gaat nog helemaal goed ook. Bij ons trots, maar bij hem al helemaal! Ineens slaat hij om. Hij speelt eventjes alleen buiten, vraagt hier zelf om. Zijn grootste strubbeling is ineens geen gevecht meer. Nou ja, nu zeg ik wel grootste, maar dat blijft school... Maar dat proces is in volle gang en ik hoop hier jullie snel goed nieuws over te kunnen brengen.

Tevreden kind

Paige, geen vuiltje aan de lucht, wat een enorm blij tevreden kind is dat. Ze groeit zichtbaar, ze vindt alles boeiend en leuk en ze geeft niet op. Het meest bijzondere vind ik dat als ze merkt dat iets niet lukt ze even een zucht geeft en het later weer probeert. Totaal geen frustratie, zo apart.

Lekker in mijn lijf

Hoe gaat het met mij? Fysiek mag ik echt niet klagen. Bijna terug op het gewicht voor de zwangerschap en ik zit lekker in mijn lijf. Mentaal, stapje voor stapje kom ik er wel. Ik heb de laatste weken veel overwinningen behaalt, maar voor nu voelt het alsof het nog beter kan dus wijk ik er nog even niet over uit.

En o die aankomende renovatie... Ik wil het zo wel, maar ook zo weer niehiet!!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Maandenlang schreef ze onder het pseudoniem 'Nummer-drie-op-komst', omdat ze in alle rust van haar zwangerschap wilde genieten. Maar nu ze is bevallen mag de hele wereld mee genieten van haar belevenissen! Sharon, onze BabyBytes-admin, die orde houdt op ons druk bezochte forum en toezicht houdt op onze forumbloggers, is bevallen van een dochter en schrijft regelmatig over haar belevenissen als moeder.

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50