Alexandra (22): ‘Bij een laatste check bleken er complicaties te zijn’ 

Alexandra (22): ‘Bij een laatste check bleken er complicaties te zijn’ 

Alles lijkt voorspoedig te verlopen voor de 22-jarige Alexandra. Ze brengt een prachtig dochtertje ter wereld, maar als ze het ziekenhuis wil verlaten, blijken er bij de laatste check van haar baby complicaties te zijn... 

“Mijn bevalling is heel goed verlopen. Na dertien uur was mijn dochtertje eindelijk geboren, een vlotte bevalling al zeg ik het zelf. Haar lengte was goed net als haar gewicht. Ik vond haar zo mooi en we waren zo gelukkig."

Laatste controle

“Na drie dagen vroeg ik of ik naar huis mocht. Ze begon eindelijk goed te drinken dus ik was gerust. Er was nog één laatste check up door de kinderarts. Ze hoorde een ruis op haar hartje... Onze wereld stortte op dat moment in."

Openhartoperatie

“Ze werd die dag twee keer naar een ander ziekenhuis huis overgebracht. Het bleek dat ze een hartafwijking had. Het was op te lossen met een openhartoperatie. 

Na de operatie verliep alles niet naar wens vanwege complicaties. Er bleek een vernauwing te zijn en ze had vocht rond haar hartje. Nog twee minder zware operaties volgden."

Naar huis!

“En dan na zes weken ziekenhuis mocht ze eindelijk naar huis! 

Gelukkig gaat nu alles goed, maar blijft ze wel nog onder controle. Ondertussen is ze twaalf weken oud en is het echt een schatje.”

Wil jij ook je bevallingsverhaal delen?

Wil je ook graag jouw bevallingsverhaal delen? Dat kan! Stuur jouw verhaal in met dit formulier. Als je liever anoniem wilt blijven, kun je dat ook in het formulier aangeven. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort op BabyBytes.nl!

Lees ook:

En toen was je daar: veel te klein en veel te vroeg
Yessica (29): 'De eerste bevalling was zo heftig. Dat wilde ik niet weer meemaken'

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50