Hallo dames ,

Ik was gisteren 1 dag voor NOD en heb heel licht positief getest met middag urine. Zoals je het kan zien op de foto van de eerste test.

Ik ben vandaag op mijn NOD en heb in de ochtend weer een test gedaan. Zoals je het ook al weer kan zien is de onderste test ook heel licht en dit ook al met ochtend urine. Is dit normaal?

Bij mijn eerste zwangerschap van twee maanden terug had ik gelijk een knaltest. Kan dit een teken zijn van opkomende miskraam? Ook heb ik geen symptomen etc alleen heel erg moe. Hebben jullie dit ook meegemaakt? Ik hoor het graag!

Bovenste test 1 dag voor NOD 16-09
Onderste test op de dag van NOD 17-09

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Testresultaten


reacties (9)    Verversen


  • Melanietes
    Ik heb vandaag ook nog een test gedaan met middag urine. Denken jullie dat het nu toch wel oploopt😣?
  • CWD88

    Zeker tussen een middag en de ochtend erop zit weinig tijd. Snap ergens dus wel dat het zo weinig oploopt. Test overmorgen nog eens en kijk dan even hoe de oploop is. Hoop dat je dan een stuk geruster bent

  • Girl89

    Vervelend meis maar idd wat anderen ook zeggen kan je beter 48 uur tussen de testen laten zitten. Ik zou overmorgen weer eens testen. Hopelijk loopt ie wel mooi op!!

  • Nog-even!

    Er zit maar ongeveer 16 uur tussen de testen, dus wat dat betreft kun je gern oploop verwachten. Over 2 twee dagen nog maar eens testen, dan weet je misschien meer...

  • MiniMe6

    Bij mij was het altijd mis als ze niet opliepen/licht bleven

  • Manon3

    Elke dag testen is te vaak om goede oploop te zien.
    Sowieso is de bovenste ingedroogd waardoor die donkerder is dan hij gisteren binnen afleestijd was. Beide zijn erg licht. Als je de bovenste hier had gepost met een is deze test positief vraag had ik misschien gezegd dat het eerder een indroogstreepje lijkt.
    Probeer over ene paar dagen nog eens te testen. Knaltesten rond de NOD zijn heel uitzonderlijk, meest komen die pas een aantal dagen a een week na de NOD.
    Zelf had ik een aflopende test bij mijn huidige zwangerschap en dat bleek toch gewoon minder geconcentreerde urine te zijn want mijn hcg steeg goed en ondertussen ben ik al 17 weken zwanger. Het is nu echt te vroeg om hier een oordeel over te geven.

  • Lautjje1993

    Kan alle kanten op. Ik vind hem voor nod wel heel licht! Maar die op loop kan er overmorgen wel zijn.
    Wil wel zeggen dat ik zo licht testen werd het een miskraam die testen liepen een week lang niet op

  • Lady-Whistledown

    Dat is ook logisch. Je test te vaak. Na 1 dag zie je amper oploop. Laat er een dag tussen en test daarna weer eens. Zie ook de bijsluiter voor alle informatie.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50