Even een vraagje, helaas 6 weken geleden te horen gekregen dat ons kindje niet verder groeide met 8 weken. Was ook al 1,5 week gestopt met groeien. Ik koos hierdoor om de pilen te slikken i.p.v. curretage. Alles prima verlopen en met de controle was alles weer mooi gesloten. Nu 4 weken verder deze test. Ik had vorige week al getest om te kijken of de hcg uit mijn lichaam was dit was op vakantie en die test was echt zo licht dat ik de enige was die een streep zag ( je kent het wel) bij thuiskomst zelfde test als deze gedaan en was wat donkerder daarna weer getest was ie practisch bijna weg en kreeg ik hem niet eens op de foto en nu deze test.....

Zal dit nou nog oud zijn of een nieuwe zwangerschap 🤔ik wachten nog een paar dagen en test dan nog maar een keer...

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Fotomix


reacties (2)    Verversen


  • mamaS87

    Test inderdaad over 2 dagen herhalen dan moet het hcg hormoon verdubbeld zijn. Dan zou het streepje donkerder moeten zijn.

  • Lady-Whistledown

    Om zeker te weten of hcg uit je lichaam is, had je bloedtesten moeten krijgen. Thuistesten zijn hiervoor echt niet geschikt. Deze test is wel heel erg licht en zou mij ook echt niet overtuigen. Test over een paar dagen herhalen.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50