Wat denken jullie??

Op dag 20 en 21 had ik een positieve ovulatietest. Dag 20 was de piekdag!

Als 't allemaal klopt ben ik vandaag 6 dagen dpo. Stijgt mijn temperatuur voldoende na de eisprong die word gegokt op dag 22? Of is de kans groot dat ik deze maand misschien geen eisprong heb gehad?

Dit is nog maar mijn eerste ronde dus weet nog niet zo goed wat wel en niet oké is....

Jullie ervaring misschien?

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Fotomix


reacties (8)    Verversen


 • 12345678

  Daling is idd eisprong, daarna is die mooi gestegen. Nu zo houden tot na de dag dat je ongi hoort te worden. Daling kan nog inzetten rond dag 12-13 na ovulatie dus blijft nog even spannend. Gaat het dan juist verder stijgen kan je lichtjes hoop krijgen ;) Heb zelf twee kaarten in mn profiel staan, bij de tweede kaart bleek ik zwanger :). Heeel veel succes!!

 • Dancer

  Ik heb je kaarten even bekeken, fijn om ervaringen van anderen te lezen en te zien! Ik hoop natuurlijk dat de temperatuur hoog blijft! Al ben ik ook reëel en weet ik dat het wel heel snel zou zijn om in ronde 1 gelijk zwanger te raken. We gaan 't zien🤗

  Jij gefeliciteerd met je zwangerschap!

 • lentespring

  Volgens mij ( maar ik ben er al even uit hoor ) is je 22e dag je eisprong dag. Daarna zie je een flinke stijging van je temperatuur. En deze blijft ook hoger dan voor je eisprong dus je hebt wel een eisprong gehad. Nu even afwachten of je temperatuur hoog blijft. Moet wel zeggen dat toen ik zwanger was mijn temperatuur in eerste instantie niet steeg. Het is dat ik toen echt misselijk was en anders was ik er nog later achter gekomen dat ik zwanger was, want ik was al volgens clearblue plus 3 weken zwanger. Vorige zwangerschap kon ik paar dagen voor mijn nod al aan temperatuur zien dat ik zwanger was. Mijn laatste zwangerschap niet.

 • Dancer

  Bedankt voor je fijne bericht en je eigen ervaring!! Maar begrijp ik goed dat als je zwanger bent je temperatuur rond nod nog verder gaat stijgen?

  Nu nog sowieso een dikke week in spanning wachten, al moet ik zeggen dat ik me er vrij relaxed bij voel.

 • lentespring

  Ja meestal wel maar tweede zwangerschap bij mij dus niet. Eerste zwangerschap wel. Meestal is je temperatuur hoger als je zwanger bent inderdaad. Je moet wel weten wat je hoogste temperatuur is en dit weet je pas als je een tijdje meet. Wat is je hoogste temperatuur en hoelang meet je al?

 • Dancer

  Dit is nog maar mijn eerste maand dat ik temperatuur dus daar heb ik nog geen idee van....

 • Chudo

  Dit ziet er fantastisch uit hoor!

 • Dancer

  Erg fijn om te horen!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50