Geruststellen is net iets te groot woord.
Ik heb mijn vingers wel gekruist met de hoop dat ik weer een zoontje krijg (en nu al helemaal dat nu blijkt dat mijn zoontje toch graag een babybroertje zou willen omdat hij nog een Robin (Batman) nodig heeft LOL), zou een dochter ook al mijn liefde krijgen, laat dat even duidelijk zijn =)
Ik ben weer eens wezen staren naar mijn echo's en ik zag opeens iets waardoor ik best wel even schrok.
Ik heb de echo vergroot. Zien jullie ook 3 stippen op een lijn??
De echoscopiste kon niet echt duidelijke shots krijgen omdat de baby in m'n bekken zat met z'n billetjes en als ze wat beter beeld/zicht kreeg zat de navelstreng er voor.

Over 3 dagen heb ik de geslachtsbepaling met 15+2! Vind het nu wel extra spannend worden omdat aan de hand van mijn andere echo's zeggen de meeste jongen en m'n "mind" ook al set op een jongen.

Bedankt voor jullie tijd! XXX

Ps. Echo is overigens van 14+2

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Echo's


reacties (14)    Verversen


  • MamavnMJ

    Wij hebben een geslachtsbepaling laten doen met 14.1 weken. Foto staat wel op profiel. Ik zou neigen naar een meisje maar er zit ook nog iets voor wat een piemeltje zou kunnen zijn. Vriendin van mij had met 13.5 geslachtsbepaling en daar zag je evht al duidelijk een piemeltje

  • 2edroppie2017

    Bedankt voor je reactie. Ja inderdaad, dat is ook de reden waardoor ik begon te twijfelen. Ik was gaan Googlen en ik zag met 14 weken ook echt piemeltjes. En het verschil tussen 13,5 en 14,2 is toch bijna een week. Mag jah, nog 2 dagen wachten. Hopelijk kunnen ze het mij dan met zekerheid zeggen

  • mir-81

    Ik zie nog niet iets duidelijks.. Ik wil wel zeggen.. staar je niet blind op de echo over 3 dagen. Ze hebben bij ons gezegd bij 17 wk dat we weer een dochter zouden krijgen en met 20 weken echo zagen we een piemeltje..haha..

  • 2edroppie2017

    Bedankt voor je reactie! Jeetje, was zal dat een shock geweest zijn! Ook al zou het misschien niet uitgemaakt hebben voor jullie of het een jongen of meisje zou zijn. Maar als je een bepaald geslacht al ingedachte hebt. Lastig zeg, dan zal de geslachtsbepaling die ik dinsdag heb met 15,2 waarschijnlijk ook te vroeg zijn. Waren ze er met 16 weken ook echt zeker van dat het een meisje was?

  • 2edroppie2017
    Volledige foto
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50