Poeh wat een onzekerheid nog. Klachten beginnen te verdwijnen.. en het was nog zo klein allemaal op de echo en geen hartslag gezien. We willen het schoonouders met kerst vertellen. Verstandig of niet?

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Echo's


reacties (4)    Verversen


  • MamavnMJ

    Prima echo toch voor 5 weken? Dan heeft nog geen enkel vruchtje al een hartslag. Ik zou het lekker met kerst vertellen en ervan genieten.

  • Charrr

    Pffff lastig ben nu 6 weken ongeveer en zou t me ouders ook graag met kerst Willem vertellen maar maar tis allemaal zo pril nog

  • Vosje26

    Jammer is dat he. Maar anderzijds als het niet goed gaat heb je wel wat extra steun.
    Wij hebben 4 kerstsokken besteld in andere maten. En op de laatste sok staat dan aug '17.
    Anders moeten we het volgende week bekend maken. Met oud en nieuw.. ook leuk maar dan zit de hele familie in 1 ruimte, waarvan de nicht heel toevallig volgende week ook 6/7 weken zwanger is. En ik denk dat ze het dan ook wilt vertellen.

  • JaMa14

    Wat een originele announcement!
    Wat je zegt... mocht het mis gaan, dan kunnen ze jullie steun bieden :)
    Met kerst is heel speciaal om te doen!

    En grappig dat je nicht ook net in verwachting is! Wel leuk als ieder zn eigen speciale momentje heeft of.. als jullie een goede band hebben, dan kun je het ook samen met haar aankondigen.. :) of jij eerst met kerst in klein gezelschap en dan met O&N aan de anderen die er ook zijn! Snapt iedereen gelijk de reden dat je niet drinkt ;-)

    Veel geluk meid!!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50