Ik heb lang nagedacht om dit te plaatsen. Mijn man en ik willen graag voor een derde kindje gaan. Ik wil het ook heel graag, maar ik merk dat ik toch onzeker word over het feit dat mijn lichaam toch elke keer iets overhoud van elke zwangerschap. Ik weet dat ik niet mag klagen, maar toch ben ik bang dat de derde zwangerschap mijn lichaam gaat 'verpesten' . Hoe hebben jullie dit ervaren met afvallen? Of viel het best mee?

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Buikfoto's


reacties (40)    Verversen


  • MamavanD-D

    Liieverd met men 3e kwam ik 22 kilo aan was als de dood voor men lichaam er na. Gek genoeg was ik slanker er na dan na men eerste 2. Nu zwanger van de 4e 15 weekjes en gek genoeg dit x ook amper een buik.. elke zwangerschap is anders en je lichaam is niet te voorspellen

  • Trotse-mam

    Ik ben na Mn 3e wel iets zwaarder gebleven. Ik heb nu maat 36/38 en voorheen altijd maatje 34. Eerlijk gezegd voel ik me zelfs gezonder en zo zie ik er ook uit nu denk ik. Het enige waar ik bang voor was, was striae. Dat ik 2 zwangerschappen ongeschonden door zou komen en dan striae zou krijgen bij de 3de,..gelukkig is dat niet gebeurd. En nu ik het zo type vind ik het eigenlijk heel oppervlakkig om ons hier “druk” over te maken. Ik ken heel wat mensen die al hun uiterlijke “schoonheden” op zouden geven voor een zwangerschap,..

  • Marie86

    Als je graag nog een derde wilt ga er dan voor, Laat dit niet van je lichaam afhangen. Je ziet er super uit, Mijn moeder was na 9 kinderen nog dun, tot ze ouder werd en het sowieso veranderde. Je kan je lichaam sowieso in griphouden, door bijv sport of eeningreep. Maar laat dat je kinderwens aub niet in de weg staan!

  • mamavanmijnlief

    Je ziet er super mooi uit!

    Onze derde is net 4 mnd. Ik wil er graag nog 8 kg af en de boel moet wat strakker, maar dat komt nog wel es hoor!

  • Lolawolf

    Ik ben jammer genoeg veel te mager..
    Elke zwangerschap verloor ik de kilo's.
    Ik doe mijn best om meer te wegen maar blijf er ongezond mager uit zien. Mensen weten niet dat ze me'kwetsen met hun commentaar.

  • Lolawolf

    Sorry, ik vroeg het aan mijn man zonder hij van je verhaal afwist.... ’wat vind je van dit lichaam’?
    Normaal zei hij.
    Ik vroeg ’onknap'? Neen, zei hij, normaal.
    Voila
    Ouder zal je lichaam toch worden hoor!! Met of zonder een derde zwangerschap.

  • Momofalmost-4

    Afgetraind na kind nr 2 pas na een jaar weer normaal na nummer 3 nu zwanger van kindje 4 en doe gewoon rustig aan. Gezond eten en genoeg bewegen kom je er vanzelf weer.. uiteraard verandert je lichaam door het dragen van je kinderen maar hoe je er uiteindelijk uit ziet ligt bij jezelf.

  • LadyVee

    Ik zou zo met je ruilen! Ik ben bij de eerste 20 kg aangekomen en die zijn er nooit meer af gegaan als ik van mijn huidige bevallen ben wil wel.serieus aan de slag er mee. Ik sport wel veel maar het vervelendste vind ik toch wel mijn buikje jlhet zal.nooit meer zo stak worden als.voor De zwangerschap die spieren zijn nou eenmaal uitgerekt, of je.moet ze al laten corrigeren.

  • Linda-Veronique

    .......je ziet er hartstikke goed uit!

  • Moedervanmooieknulleneneenmeid

    Moet je mijn lichaam eens zien na 3 kids, maar boeit mij vrij weinig, heb een leuke vent die het niet boeit dat mijn buikwand slap is, en ik onder de striae zit.

  • Wonderful-life

    Meid, je ziet er hartstikke goed uit! Ik heb net nummer 4 gekregen en “dankzij” zwangerschapsdiabetes kwam ik er slanker uit dan dat ik er in ging. Maar ik heb meer curves dan jij en ik ben blij en trots op mijn lichaam dat vier kindjes op de wereld heeft gezet. Accepteren wie je bent en hoe je er uit ziet, maakt gelukkiger dan welke kledingmaat dan ook. En de liefde voor mijn kinderen is zo veel groter geluk dan welk lichaam dan ook. Elke vrouw is mooi op haar eigen manier. Laat je niet gek maken door al die “fit-foto’s”....

  • Liley

    iik zie niks dat er 'verpest' uitziet... ik heb voor het laatst zo'n lichaam gehad toen ik rond 14/15 jaar oud was

  • Kez

    Eerlijk, na mijn eerste en tweede zwangerschap veerde ik redelijk snel terug. Maar na mijn derde is mijn lijf nooit meer naar mijn zin geworden helaas. Feit is, dat mijn ervaring weer niks zegt over hoe het bij jou zal gaan. Voor mij is mijn derde het afscheid van mijn oude lijf toch dubbel en dwars waard. Dus vraag je vooral af waar je aan het eind van je leven graag op terugkijkt...een strak lichaam of een heerlijk gezin met 3 kinderen.

  • mama-van-E.J.M

    Bij de 1e had ik erge moeite ermee dat mn strakke sixpak een flubbervel werd. K kwam bij beide kids zo 20 kilo aan en moest echt moeite doen voor de laatste 5-7kilo, de rest was er na de bevalling direct af. Verder vond ik mn borsten wel jamner, van die ouwe vrouwen theezakjes. Ik ben nu 36 wk zwanger van nr 3 en ben heel benieuwd hoe t dit x gaat aangezien ik nog maar 12 kilo ben bijgekomen. Bij mij heeft de wens voor kinderen toch altijd de overhand gehad in het besluiten er toch voor te gaan. O jaa ik vergeet mn striae nog, tja ik noem ze maar mn mama-tijgerstrepen

  • MauciBoysMom

    Ik ga ook uit model, toch zwanger van de derde. Ik heb mijn lichaam omarmd. Terwijl ik voor de zwangerschappen perfect had.. we worden ook oude

  • Dyonne.

    Wat is er verpest dan?
    Ik heb heel vaak dames gezien die zelfs geen kinderen hebben en die er ook zo uitzien hoor. Mooi lichaam hoor!

  • Summer89

    Ik vind je prachtig! Ik ben (nog) nooit zwanger geweest en bij mij veel meer "curves".

  • Winterfell

    Ik vind je er prachtig uitzien :-)

  • mamavanzara

    Dank je wel🙈

  • Linda4meisjes

    Poeh ik zou een moord doen voor dit lijf 😂 ik ben meer een wandelende zebra. En toch zit nummer 4 in mijn buik 😍 laat je kinderwens niet afhangen van hoe je lijf verandert, dat lichaam hrrft prachtige kindjes gedragen. 😍

  • mamavanzara

  • Djae

    Awhh herkenbaar hoor! Ik was altijd 55 kilo, voor mn zwangerschappen. Ook te dun! En nu na 2 zwangerschappen weeg ik 68. Bij mn 1e zs kwam ik 9 kilo aan en bij mn tweede 20!!! Ik ben nu zwanger van mn derde en gelukkig nog geen kilo aangekomen. Ik zeg ook steeds dat ik echt niet weer 20 kilo erbij wil en dan ineens op 90 zit. Maar als dat zo is dan is dat maar zo, mn vriend vindt mn lichaam ook prachtig, meer rondingen etc. Gewoon een echte mama lichaam zeg maar hihi. Ik ben trouwens 23. PS: je lichaam is prachtig!

  • mamavanzara

    Wat fijn om te horen! En altijd fijn als je mannetje je sexy vind! Gelukkig is de mijne heel lief en geeft hij me vaak complimentjes. Je bent idd ook nog jong !

  • Amatullaah

    Wat heb je dan precies overgehouden??? Haha prachtig ben je!

  • mamavanzara

    Ik woog 62 kilo voor mijn 1e zwangerschap (ik was toen 20,21 jaar) ben toen op 65 gebleven en na de 2e ben ik op 70 gebleven. Ik ben bang dat ik straks nog zwaarder word🙈 mijn man vind me nu mooier (gelukkig) hij vond me toen te dun. Misschien had ik toen meer een 'jong meisjes' lichaam en nu meer curves. Als het zo blijft dan ben ik heel tevree😇

  • nog-even!

    Je ziet er prachtig uit!!! Je lijf wordt sowieso ouder..je wordt nooit meer zoals je was toen je 16 was... Ook zonder zwangerschap blijft niemand hetzelfde.... Bedenk voor jezelf wat je ervan vindt dat je je uiterlijk zo belangrijk vindt dat het je laat twijfelen over nog een kidje.... En welk voorbeeld geef je je kinderen hiermee? Gewoon om eens bij stil te staan

  • mamavanzara

    Het is inderdaad oppervlakkig, maar wel iets wat me soms tegenhoud. Ik snap best dat je ouder wordt en uiteindelijk rimpels zal krijgen en grijs haar etcetera. Maar ik denk dat het ook belangrijk is om lekker in je vel te zitten. Ik ga me ook niet tegenhouden om voor een derde te gaan, maar ik merk wel dat ik er soms tegenop kijk om straks weer opnieuw te beginnen met 'ontzwangeren' en aan mijn nieuwe lichaam wennen

  • Mamsievan3

    Mooi lijf hoor!!.. Wij gaan ook voor een 3e maar tot die tijd blijf ik wel gewoon door trainen om zo fit mogelijk te blijven. Was bij mijn 1e 2 zwangerschappen rond de 115 kg en ben nu 30 kg lichter. Als ik dan in spiegel kijk denk ik shit wat doe ik mijn mooie lijf aan maargoed afvallen kan erna ook weer gewoon dus we gaan er lekker voor hahaha..

  • mamavanzara

    Wat goed van je! Ik ben ook niet begonnen met fitnessen. Hoe combineer jij dit straks als je kleintje er is?

  • Mamsievan3

    Euhh 2x per week mijn man, hun papa ff 2 uren op 3 kids passen

  • ~Luna

    Bizar, dit lijkt mijn lichaam wel! Haha, grappig om te zien dat we dezelfde bouw hebben. Je bent trouwens prachtig hoor, komt goed met afvallen!

  • mamavanzara

    Haha wat grappig! Misschien ook een Spaanse bouw ik zie dat je luna heet😋

  • Lovelyness76

    Het hoort er nou eenmaal bij.Het ene lichaam tekent meer dan de ander.Maar we mogen allemaal trots zij op ons zelf en vooral op ons lichaam ! Men moet meer naar het innerlijk kijken,dat is veel belangrijker .Daarbij zie er goed uit wees trots!!!

  • mamavanzara

    Dank je wel🙈 en je hebt ook gelijk hoor! Ik merk dat ik onbewust me dan toch ga vergelijken met al die vrouwen in magezines. Ze zouden meer 'echte' vrouwen moeten laten zien.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50