Zwangerschapsoutfits, inspiratie voor lente en zomer

Zwangerschapsoutfits, inspiratie voor lente en zomer

Zwanger zijn is mooi, bijzonder en vaak met tijden ook wel fijn. Je ziet er stralend uit en de meeste vrouwen vinden het heerlijk om met hun prachtige buik te pronken. Helemaal terecht vinden wij! Zwangere buiken zijn er al lang niet meer om verborgen te worden achter grote jurken, wijde truien en lange jassen. Ze mogen gelukkig gezien worden en de markt qua kleding springt hier fantastisch op in.

Het kan wel lastig zijn om er een beetje tof uit te blijven zien tijdens verandering van jaargetijden en de komst van warmer weer. Je wilt niet te bloot en soms kan het ook nog dagen fris zijn. Het is totaal onnodig om voor elke gelegenheid en elk weers-type een hele garderobe aan te schaffen. Combineren kan namelijk perfect tijdens de zwangerschap. Ook zijn heel veel items die je draagt wanneer je niet zwanger bent, ook te dragen met een buik(je). Heb je bijvoorbeeld veel leuke vesten of een spijkerjack in je collectie? Die draag je heel tof over een zwangerschapsjurk of een gewone jurk die meerekt. Wat ik ook ontzettend leuk vind is als je graag rokken draagt, je wat langere rokken nu over je buik kunt dragen zodat ze op de knie vallen als je babybuik eronder zit. Let wel op dat de rok weer niet te kort valt aan de voorkant, je hoeft niet met de uitgang van de baby te koop te lopen ;)

Wat naast leuk ook nog eens een hele handige tip is: draag je graag leuke shirtjes met print maar worden ze te kort aan de voorkant om je zwangere buik helemaal te bedekken? Knoop ze dan op met een knoopje boven buik/onder je borsten en draag er een langer hemdje onder. Dit geeft een tof effect en je buik komt zo prachtig uit.

Inspiratie

Om wat inspiratie op te doen bekeek ik zelf altijd heel graag alle outfits op Pinterest onder de zoekterm 'maternity fashion'. Ik vond er regelmatig ideeën die ik met dingen die ik al in de kast had hangen helemaal kon uitvoeren. Omdat inspiratie opdoen altijd heel erg leuk is, maar je soms misschien geen tijd hebt om alle borden van Pinterest te doorzoeken, zette ik vandaag een lijstje toffe outfit voor je op een rij. Ook voor de dames met een maatje meer gooi ik er wat toffe plaatjes tegenaan, want iedereen kan er schitterend uitzien tijdens de zwangerschap! Komen ze:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50