Zeeman heeft trouwjurk van € 29,99 in collectie (en nu al uitverkocht!)

Zeeman heeft trouwjurk van € 29,99 in collectie (en nu al uitverkocht!)
  • in Relaties
  • 6
  • 8483
  • 09/02/2016

Je wil heel graag trouwen met je grote liefde, maar er is één ding wat jullie tegenhoudt: geld. Maar hé, trouwen hoeft echt niet duur te zijn. Zelfs De Jurk kun je vanaf nu voor een prikkie kopen: Zeeman verkoopt nu een trouwjurk voor slechts € 29,99!

Een beetje trouwjurk kost al snel zo’n duizend euro. Daarnaast draag je ‘m (waarschijnlijk) maar één keer in je leven. Best wel zonde! Daarom heeft budgetwinkel Zeeman nu een eigen trouwjurk gelanceerd. Je zal niet de enige zijn met deze jurk, maar je ziet er mooi uit en het is lekker cheap. 

De jurk
De budget-trouwjurk heeft een kanten top met een onzichtbare ritssluiting op de rug. De rok is in vier lagen opgebouwd; één laag glanzend satijn en drie lagen tule. Dit zorgt voor extra volume. 



Ontwerp
Waarom Zeeman ervoor kiest om een trouwjurk te verkopen? ‘Als je gaat trouwen lijkt het wel alsof alles duur moet zijn. Anders is het niet goed. Zo zien wij dat dus niet. Je trouwjurk hoeft echt niet de duurste kledinguitgave van je leven te worden. Om te bewijzen dat het goedkoper kan, hebben wij een eigen trouwjurk ontworpen. Onze trouwjurk kost maar € 29,99. En we zijn trots op het resultaat’, aldus Zeeman op hun site.

Een trouwjurk maken met zo’n klein budget. Hoe doen ze dat? De jurk is er maar in vier maten en daarbij is er gekozen voor stoffen die niet duur zijn, maar er wel mooi uitzien volgens de winkel. De jurk is alleen online te bestellen.

Update: hij is alweer uitverkocht! Wellicht komen er binnenkort nieuwe exemplaren…

Trouwjurk - ZEEMAN from Zeeman on Vimeo.



Zou jij zo'n trouwjurk kopen?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50