Vader en zoon maken babyfoto na en het internet WALGT ervan

Vader en zoon maken babyfoto na en het internet WALGT ervan

Oude foto's namaken van vroeger is iets dat veel mensen doen. Over het algemeen is het heel erg grappig en sommigen zijn echt tot in detail perfect uitgevoerd. Wij schrijven regelmatig over dit fenomeen als we weer eens een aantal toffe en goed gelukte remakes tegenkomen. Vorige week hadden we nog een lijstje hilarische en heel goed nagemaakte foto's!

Ook de Amerikaanse Tyler Walker is dol op het fenomeen om oude foto's nog eens opnieuw na te maken. Echter is de foto's die hij met zijn vader namaakte iets minder goed gevallen op het wereldwijde web dan andere foto's binnen dit concept. 

In bad met je vader

De foto van Tyler en zijn vader betreft namelijk een foto waarop ze samen zitten te poedelen in bad. De babyfoto is ontzettend schattig en aandoenlijk, de volwassen foto is op zijn zachtst gezegd een beeeeeeetje to much...

HAAL HET WEG!

De reacties op internet zijn niet mild. Heel veel mensen vinden het 'walgelijk' en smeken dat het van hun netvlies gehaald wordt. Ook vinden mensen het 'ziek', en willen ze zichzelf 'verdrinken in bad' na het zien van de foto. Toch gaat de post via Facebook hartstikke viral. Je ziet verder geen naakt dus wij kunnen hem ook wel laten zien, want we moeten er toch stiekem ook wel een heel klein beetje om lachen.

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (12) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50