Slaap jij aan de rechterkant van het bed? Dan hebben we slecht nieuws voor je

Slaap jij aan de rechterkant van het bed? Dan hebben we slecht nieuws voor je

Vrijwel iedereen heeft een vaste kant in bed waar hij of zij slaapt, ongeacht of je nu samen met iemand slaapt of niet. Maar de kant die je kiest heeft meer invloed op je ochtendhumeur dan je misschien denkt…

Slaap jij namelijk aan de rechterkant van het bed? Grote kans dat jij ’s ochtends net even iets chagrijniger bent dan je wederhelft die aan de linkerkant naast je lag te ronken, aldus HLN.be. Volgens een recent Brits onderzoek onder meer dan 1000 mensen heeft de plaats waar je slaapt in bed invloed op je humeur, levensvisie en je carrière.

Linkslapers
De personen die aan de linkerkant slapen hebben meer kans om vrolijk wakker te worden, een positievere levensvisie te hebben, vrienden of vriendinnen te hebben en zijn of haar werk leuk te vinden.

Rechtsslapers
Rechtsslapers hebben meer kans op een pessimistische visie op het leven en op een ochtendhumeur. Ook zijn ze iets minder weg van hun werk. Het verschil tussen beide groepen is echter niet zo groot en de wetenschappers die aan dit onderzoek meewerkten geven dan ook aan dat er meer onderzoek nodig is om tot echte harde conclusies te komen.

Mmmm.. misschien toch eens tijd om van kant te wisselen als je een rechtsslaper bent…?

Meer van dit soort artikelen lezen? Like Babybytes op Facebook en volg ons op Twitter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (8) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50