Schattig: een baby-spa!

Schattig: een baby-spa!
  • in Baby
  • 1
  • 2472
  • 15/09/2017

Wie vind het niet heerlijk om te ontspannen tijdens een massage? Zelfs baby’s vinden het heerlijk om te worden gemasseerd. Reden voor de zusjes Kavita en Anita om de allereerste baby-spa van Australië te openen.

Niet alleen kunnen baby’s worden gemasseerd, ook doen ze aan hydrotherapie, dat volgens de zusjes goed is voor de spieren en de sterkte van de botjes van een baby. Ook zorgt de lichte druk op de borst tijdens deze therapie voor vergroting van de longcapaciteit.

Lees ook:
How to: een babymassage geven

Vertrouwd met water

Volgens Kavita is het belangrijk dat baby’s vertrouwd raken met water. “Vooral omdat hier het sociale leven zich vaak afspeelt bij zwembaden en het strand. Hydrotherapie is de ideale manier om je baby zelfvertrouwen in het water, voordat hij op zwemles gaat.”

Kavita raakte tijdens een bezoek aan Londen geïnspireerd door de baby spa van Laura Sevenus. “De geboorte van mijn zoon Nadal ging gepaard met veel complicaties. Dus dit leek me de ideale plek om een bezoekje te brengen.”

 

Weet iemand of er zoiets al in Nederland bestaat?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50