Peter Jan Rens en Virginia verwachten een tweede kindje

Peter Jan Rens en Virginia verwachten een tweede kindje

Vorig jaar hintte Virginia (23) de - inmiddels - vrouw van Peter Jan Rens (66) nog op een zwangerschap. In een interview met Shownieuws vertelde ze niet te kunnen bevestigen óf ontkennen dat ze weer zwanger is. Vandaag kwam dan echter toch het grote nieuws: Djelisa (2), het eerste kind van het pasgetrouwde stel, krijgt een klein broertje of zusje. 

Vorige maand trouwden Peter Jan Rens en Virginia op Tenerife, waar ze gevolgd werden voor hun real life soap op RTL5 en vandaag volgt meer blij nieuws voor het koppel. Peter Jan Rens maakt op zijn Facebookpagina namelijk middels een rijmpje en een - voor iedereen herkenbare - foto bekend dat hij en Virginia hun tweede kindje samen verwachten. 

Peter Jan heeft een 36-jarige dochter uit een eerdere relatie en ook Virginia heeft uit een vorige relatie 7-jarige zoon. Aan dit stel werd in 2014 dochter Djelisa toegevoegd en nu is het dus wachten op de volgende Rens-telg. 

Bron afbeelding

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50