Kun jij ontdekken wat er zo bijzonder is aan deze foto?

Kun jij ontdekken wat er zo bijzonder is aan deze foto?

Een foto van een newborn baby uit Amerika wordt sinds deze week massaal gedeeld op Facebook. Het bijzondere verhaal begint ongeveer een halve zwangerschap geleden toen zijn moeder erachter kwam dat ze zwanger was. Dat was niet echt zo gepland en de reden waardoor het jongetje er nu toch is, is te zien in zijn rechterhand...'Mirena Fail' noemt zijn moeder het grappend.

Al achttien weken zwanger

De vrouw had het voorbehoedmiddel vorig jaar laten inbrengen en dit was haar derde spiraal. De twee daarvoor hadden altijd prima hun werk gedaan. Toen hoorde ze plots in december dat ze zwanger was. Ze dacht dat het nog maar een paar weken moest zijn maar dit bleek al bijna een halve zwangerschap! 18 weken om precies te zijn! Het spiraal was nergens te bekennen op de echo dus de gynaecoloog dacht dat de vrouw het moest zijn verloren. Daar was ze echter niet van overtuigd.

Spiraal in zijn hand

Pas bij de bevalling werd het mysterie opgelost. Tijdens de bevalling ging mijn gynaecoloog op zoek en hij vond het spiraaltje achter de placenta. Daarop namen ze een foto van Dexter met de Mirena in zijn hand.

Heel erg welkom

Mama Lucy benadrukt wel dat de jongen meer dan welkom is. Hij moest normaal gezien vandaag ter wereld komen, maar hij is er al een week. “Hij mag dan wel niet gepland zijn, mijn familie en ik voelen ons ongelofelijk gezegend met zijn komst.”

Eileiders weggehaald

Om toch geen risico’s meer te nemen in de toekomst, liet Lucy meteen wel haar eileiders wegnemen. Het beeld van Dexter met het spiraaltje werd vrijdag op Facebook gezet en is intussen al meer dan 70.000 keer geliked.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50