Hilarische video: kom niet aan mijn zusje!

Hilarische video: kom niet aan mijn zusje!

Terwijl een meisje en haar tegenstander in volle concentratie aan hun worstelwedstrijd beginnen, wordt het gevecht plotseling verstoord…

Terwijl haar tegenstander bovenop haar ligt, komt er plotseling iemand de mat op gestormd. Het is niemand minder dan het peuterbroertje van het meisje. Hij dacht dat zijn zusje Ruby bij een echt gevecht betrokken was en besloot op te komen voor zijn grote zus. In onderstaande video zie je dat het kleine broertje de 5-jarige tegenstander (Ryan) van zijn zus af probeert te trekken.

Beschermen

De moeder van Ryan was zelf niet bij de wedstrijd aanwezig, maar toen haar man de beelden liet zien, vond ze die zo lief en besloot ze de video te delen. "Ik heb alleen jongens thuis, maar als ik een dochter had, zou ik maar wat graag willen dat mijn jongens hun zusje beschermen als deze jongen."

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50