Hebben? Wieg voor baby's die vooral goed slapen in de auto!

Hebben? Wieg voor baby
  • in Overig
  • 4
  • 20190
  • 29/03/2017

Een wiegje dat de bewegingen en het geluid van een rijdende auto nabootst, zodat je kindje thuis net zo heerlijk zal slapen als hij of zij in de auto doet. Voor veel ouders klinkt dit als… ehm, nou ja, motorgebrom in de oren.

Op één of andere manier slapen baby’s namelijk meestal heerlijk als ze in de auto zitten. Het zachte gebrom van de motor, de rustige bewegingen en de hypnotiserende straatverlichting heeft blijkbaar een rustgevend effect op de allerkleinsten. Mooi, dacht een bekende autofabrikant. Daar gaan we iets mee doen.

Lichtflitsen

En dat hebben ze gedaan: een prachtig vormgegeven wiegje dat alle geluiden en bewegingen nabootst als in de auto zou ervoor moeten zorgen dat je baby als een roosje slaapt. Het is natuurlijk maar net de vraag of je hierop zit te wachten.

Bij ons op de redactie ging meteen het ‘1 April-alarm’ af, waarop we besloten contact op te nemen met de klantenservice van de fabrikant in Nederland. Deze zeggen hier geen informatie over te hebben. Wat meer speurwerk leverde het volgende op: in Spanje wordt een prototype weggegeven aan winnaars van een winactie. Hopelijk is het een grote hit en komt het wiegje binnenkort (ook) op de Nederlandse markt!

Wat denken jullie: beste product ooit, of slaan jullie deze liever over?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50