Borstvoeding klaar, slapen op de buik en langzaam wennen

Bv klaar


Ik ben gestopt met de borstvoeding. S. moest enorm wennen aan de overgang, begrijpelijk natuurlijk. Mij heeft het meer rust gegeven. Mijn borsten voelen slap en leeg, maar ik weet uit ervaring dat het wel weer bijtrekt. Jammer, ik had het mijzelf anders voorgesteld, maar ik heb er vrede mee. Ik kan nu makkelijk voedingen uit handen geven en slaap mede daardoor veel beter en vaster. Ik ben niet bang meer om mijzelf over te geven aan slaap omdat ik ieder moment zou moeten kunnen voeden. Op dit moment krijgt S. 6 flessen van 140 ml. Hij komt netjes om de 4 uur.


Slapen op de buik


Hij slaapt op zijn buikje. Eigenlijk wilde ik hem graag inbakeren, maar daarover zijn mijn man en ik het niet eens. Hij ziet het helemaal niet zitten en is een voorstander van buikslapen. Ik vond het eerst nogal eng met zo'n ukje van 4/5 weken, maar hij kan zijn hoofdje al goed draaien en we hebben een aeromatrasdek aangeschaft. Het gaat nu al een week goed.

153 x gelezen, 0

reacties (0)


  • kerryann

    onze zoon van nu 4 maanden slaapt ook al vanaf dat hij 4 of 5 weken was op zijn buik. fijn dat het drinken en slapen voor hem en de rust voor jou terug is!!!!!

  • wintertje3

    Wat fijn meid geniet maar lekker nu om de 4 uur een fles is helemaal top heerlijk even de handen vrij en aandacht ook aan je meid geven. Op de buik slapen kan prima zeker als de kleine al zijn hoofdje draait wat een knappert.