Hiep hiep hoera Delilah 1 jaar,

Lieve lieve Delilah❤️

Gister was het een jaar geleden dat ik voor controle naar het ziekenhuis ging en ik opnieuw de kans kreeg tot een poging om te strippen en die kans kon gepakt worden want toen was het wel mogelijk, rond kwart over 12 ben ik de weeën gaan timen het leek te gaan beginnen!

Wat uurjes later toch de verloskundige bellen die langs kwam en kort daarna kwam Jolanda, mama bijstaan💪🏻 tussen de weeën door genoten van vele kerstfilms en hebben we ook nog gelachen🤣

Uiteindelijk (van 1e wee tot jou komst) na 17 uur en 10 minuten werd jij lief meisje op zondag 21 november 2021 geboren, maar naast dat jij geboren werd, werd er die ochtend ook een mama geboren!
Jij lieve schat hebt mijn allermooiste droom, mijn vurigste gebeden, en mijn meest diepe verlangen vervuld.

Vandaag precies 1 jaar later schrijf ik dit met een paar tranen die over mijn wangen rollen, het is zo dubbel... mijn kleine baby is vanaf vandaag officieel geen baby meer, we sluiten een fase af!

Maar tegelijk meisje gaan we een nieuwe fase in jij als dreumes nog net zo lief en schattig als het afgelopen jaar, en wat ben ik verschrikkelijk trots op je.

In 1 jaar tijd ben je zo enorm gegroeit en niet alleen in lengte lieve schat, van een klein baby'tje die niks kon ben jij uitgegroeit tot een dreumes die mij in jouw taaltje de oren van mijn hoofd brabbelt en wat vind ik dat fantastisch!

Heb je leren tijgeren en kruipen en zijn je eerste pasjes al gezet toen je 10 maandjes was, en nu loop je weg met je loopkarretje alsof je nooit anders hebt gedaan!

Van hulp nodig hebben bij het eten naar boos worden als ik je wil helpen want 'zelluf' doen, je hebt zelfs als een paar keer mama gezegd!

Al heel vroeg kon je omrollen, met 9 en 10 weken presteerde je dit al, en gister heb je 2x eventjes helemaal los gestaan!

En zo kan ik nog wel even doorgaan met hoe super goed jij je ontwikkeld hebt in een jaar tijd, mama is zo onwijs trots op jou gewoon om wie je bent!

Van baby naar dreumes een hele nieuwe fase die we samen tegenoet gaan.
Een fase waarin je niet alleen van baby naar dreumes bent gegaan en je dus nog meer ontwikkelingen tegemoet gaat... maar ook nog eens grote zus gaat worden in de zomer.

Een bijzonder levensjaar voor jou tuttie maar we gaan er een heel mooi levensjaar van maken nu nog even met z'n 2 maar over zo'n 7 maandjes met z'n 3😘

Mama houdt van jou meisje, blijf het vrolijke zonnestraaltje dat je bent, en blijf jezelf heerlijk op jou manier en jou tempo ontwikkelen, en ik beloof dat ik net zoals het laatste jaar in alles mijn gevoel blijf volgen in jou opvoeding.

Ook in dit levensjaar zal ik keuzes maken en dingen doen zoals ik die goed acht voor jou❤️ daarmee zijn we nu het verste gekomen dat houden we vast🥰 want niemand maar dan ook niemand kent jou beter dan ik!

Gefeliciteerd moppie met je allereerste verjaardag🥳

803 x gelezen, 8

In Baby

reacties (22)