Naar de kliniek geweest!

Whaaaaaaa jaaaaaaaaa ik ben vanmorgen gewoon even naar de kliniek geweest, een hele stap verder nu weer in traject 2.0
Eigenlijk wist ik vrijdag al dat ik vandaag zou gaan, de afspraak was immers ik zou bellen als mijn menstruatie aanbrak en dan op cd2 of cd3 worden ingepland, tenzij het in het weekend zou gebeuren dan moest ik meteen bellen op de maandag en dan zou ik diezelfde dag nog ingepland worden.

Eigenlijk verwachtte ik volgens de app rond woensdag ongeveer mijn menstruatie was qua eisprong gezien ook wel het meest logische, en toch raakte ik in twijfel afgelopen donderdag merkte ik wat acné op ik kreeg weer eens migraine, en behoorlijke buikkrampen dat ik dacht hmm zou het? maar er kwam niks zo ook die vrijdag niet, dacht ik... tot een uur of 6 half 7 in de avond heel vaag met afvegen wat roze, dat was wel bijzonder eigenlijk want ik ben gewend dat als ik ongesteld word het meteen los barst maar dit bleef de hele avond zo door gaan.

En zaterdagochtend brak het goed door, overduidelijk maandag bellen en heen!
Dus vanmorgen om 8 uur meteen de kliniek gebeld nou zo en zo zit het, ja zegt ze even kijken want we hebben met veel ziekte te maken, ik zag de bui al hangen hé ik denk ownee daar gaat mijn uitgangsecho.. maar nee toch nog een plekje om kwart voor 12! dus om half 11 vanmorgen hup bij de buurman in de auto en op naar de kliniek, aangemeld even gewacht en het moment van de waarheid de echo, puur om te zien of de baarmoeder er goed uit zag enz, er stonden duidelijk al mooi wat follikels klaar om te gaan groeien, en de gynaecoloog was goed te spreken over hoe alles er uit zag. (hij zei ook zo mooi de vorige keer was je snel zwanger ronde 2, nu gaan we voor in 1x, ik zei dat zou super zijn haha


Ik mag van hem komend weekend gaan beginnen met de ovulatie testen en dan geldt het nog steeds zoals voorheen positief is melden en volgende dag de IUI, super spannend weer, maar ook zoooooooo leuk, ik kan niet wachten om te beginnen en straks hopelijk weer zwanger te zijn en dan weer zo'n heerlijk wonder in mijn armen te mogen sluiten, ik zie er enorm naar uit.

Een beetje gek was het trouwens wel haha zo op weg naar de kliniek merkte ik het nog niet zo maar éénmaal in Friesland en dat ik herkenningspunten zag voelde het toch wat gek aan ofzo, niet in de negatieve zin hoor absoluut niet maar ja.. lastig in woorden uit te leggen.
We reden het terrein op en met dat ik het trapje naar de ingang op loop kwamen er heel wat herinneringen omhoog, daar is het allemaal begonnen... mijn avontuur als mama begon daar bij hun en op dat moment stapte ik de weg naar een tweede kindje tegemoet... een 2e!!! wie had verwacht dat het zo snel zou gaan... 

Op het moment dat ik er binnen stapte voelde het meteen weer zo enorm vertrouwd, het was gek en vertrouwd tegelijk, terug in de kliniek dit keer niet alleen als wens mama, maar als mama én wensmama, het is allemaal weer écht begonnen, wondertje 2 je zus en ik wachten op jou! laat het avontuur maar beginnen!

1224 x gelezen, 6

reacties (11)


 • Scheirischa

  Spannend! Wordt de donor dezelfde zoals bij je dochter? Zou wel leuk zijn als dat kon, geen idee hoe de regels in elkaar zitten. Succes!

 • liefdevolleBAM

  Yesss zeker 😊

 • Scheirischa

  Oo hoe leuk! 😍

 • SMBC

  Heel veel succes! ☺️

  Moest je nieuwe rietjes bestellen of heb je die van de vorige keer in de kliniek op laten slaan?

  Spannend 🥰

  Als ik dit allemaal zo lees wil ik ook weer 😭😂

 • liefdevolleBAM

  Ligt nog 1 klaar in de kliniek ik bestel nog bij hij heeft nog flinke voorraad

 • Yune

  We gaan je weer volgen, succes

 • liefdevolleBAM

  Dankjewel!

 • Linde-1

  Een hele spannende tijd weer zeg! Veel succes en geluk de komende maand(en) 🍀🍀🍀

 • liefdevolleBAM

  Jaa enorm! Dankjewel

 • Rupsie

  Wat ontzettend spannend toch weer! 🍀 Dat het geluk weer snel bij je mag zijn! Als je de positieve vibe zo door kan zetten op dit tempo, wie weet hoe snel je een positieve test mag hebben! Succes in ieder geval.

  Wat ik me zomaar afvraag, hoe doe je dat als gastouder met je opvang kindjes als je zo onverwachts naar het ziekenhuis moet?

 • liefdevolleBAM

  Ja enorm en ik hoop het ook, aan mijn positiviteit zal het niet liggen. Dankjewel!!

  Ow niet zo moeilijk eigenlijk 😊 ouders hebben allemaal wel een gastouder achter de hand (wanneer ik vakantie heb enz) waar ze op terug kunnen vallen, afgelopen vrijdag heb ik meteen in de groepsapp gemeld dat ik de maandag heen moest, zodra mijn ovulatietest positief is meld ik het ook meteen😊 en dan is de vervangende gastouder door hen ook zo benaderd, ging de vorige keer ook top dus ik voorzie nu ook geen problemen😊😊