Heerlijk in mijn bubbel

Morgen nog precies 4 weekjes tot mijn intake om straks voor mijn tweede wondertje te gaan, en ik zit alweer helemaal in mijn bubbel net zoals destijds bij Delilah, maar daar moest nog wel even wat voor gebeuren, zoals de meesten wel weten heeft mijn moeder bij mij ingewoond i.v.m dementie, mijn mam kon ook echt nooit wat weggooien, inmiddels zit ze al ruim een jaar in het verzorgingstehuis en word haar kamer straks de babykamer.

Ik heb bij area een 6kuub container gehuurd en die met hulp van vrienden gister helemaal volgeladen heel de kamer de schuur en de vliering zijn weer heerlijk vrij, alles is zo lekker opgeruimd nu een nieuwe start!
Samen met mijn beste vriend gister al begonnen met laminaar leggen, als het goed is kunnen we volgende week nog wat pakken bij halen (dat wat er lag was nog over van Delilah haar kamertje) ik heb nog wit behang over van Delilah haar kamertje dus dat hoef ik niet bij te halen, en het behang voor 1 wand met een printje is besteld, als het goed is komt dat volgende week binnen, dan hoop ik spoedig te beginnen met het behangen met hulp uiteraard.

Straks als Delilah haar middagdutje doet hoop ik alvast het schilderwerk te kunnen doen dan is dat ook weer klaar, owww ik kan niet wachten heerlijk weer een babykamertje helemaal klaar maken en ik weet het wel ik ben nog helemaal niet zwanger en wie weet hoe lang het duurt dat weet niemand vooruit.. maar laat mij maar heerlijk genieten in mijn bubbel ik word er dolgelukkig van.

Je zou denken omdat het om een tweede kindje gaat dat het gevoel anders is maar dat ervaar ik helemaal niet zo, mijn gevoel is weer precies als toen met Delilah, ik kan niet wachten om haar een broertje of zusje te schenken, en mijzelf mama van 2 te mogen noemen, heerlijk door het leven met 2 wondertjes helemaal van mij <3 

1282 x gelezen, 6

reacties (8)


 • snoezelke

  Wat een super uitzicht op de toekomst heb je zeg! En ik begrijp je drang/wens om dat kamertje op orde te krijgen helemaal... niets mis met die bubbel dus Veel succes binnen 4 weken met je intakegesprek! Ik heb het mijne op 1 september... ook spannend!

 • liefdevolleBAM

  Dankjewel!

 • Anna-76

  Fijn! Wat een leuke vooruitzichten 🍀

 • liefdevolleBAM

  Jaaaa hihi heerlijk!

 • Sara1989

  Wat een heerlijke positieve blog weer. Lekker even orde geschept in de rommel. Fijn dat alles weer aan kant is. En lekker werken naar die mooie kamer! Nog maar 4 weekjes de tijd gaat zo snel!!

  ❤️

 • liefdevolleBAM

  Ja het gaat echt wel snel idd zo bizar... maar ook zo blij haha

  ja weer heerlijk orde in de chaos hier met frisse moed vooruit!

 • SMBC

  Wat leuk 🥰

  Ik snap je helemaal hoor. Het gaf mij echt een hoop stress wetende dat er nog zoveel gedaan moest worden voor de babykamer toen ik al zwanger was.

 • liefdevolleBAM

  dat nog niet eens zozeer haha, het is puur mijn enthousiasme, bij mijn dochtertje had ik met 5 weken zwangerschap het eerste behang er al in haha, en nu heb ik zoiets van oke bij mijn 1e zwangerschap kreeg ik voor de 12 weken al bekkeninstabiliteit.... dus om te voorkomen dat ik zelf er niet aan mee kan werken wil ik maar vast beginnen =)