Kliniek mailen

Ja ja dat lees je goed in de titel, ik wil contact gaan leggen weer met de kliniek en nee niet dat ik nu meteen wil starten, maar ik wil wel alvast even gaan informeren naar het hoe of wat als ik straks voor de tweede wil gaan, hoe is het allemaal voor me moet zien.
Herhaalt de hele weg zich van begin af aan opnieuw, of is enkel een nieuwe doorverwijzing nodig en kan het dan allemaal ineens snel gaan enz enz, ik hou wel van die duidelijkheid voor wanneer ik wel van start wil gaan haha.

ik zou graag later dit jaar namelijk heel graag weer van start willen gaan met het traject, een 2e wondertje erbij, een broertje of zusje voor Delilah, geweldig!
De ene zal denken nu al de ander zal denken go for it, of elke mogelijke gedachte daartussenin, allemaal prima het mag er allemaal zijn maar uiteindelijk is mijn gevoel doorslaggevend =) 

Ik voel mijzelf er steeds meer en meer klaar voor, natuurlijk is het feit dat Delilah een hele makkelijke baby is geen garantie voor de toekomst en garandeert dat ook echt niet dat een volgend kindje (als mij dat is gegeven) ook zo makkelijk is.
Maar altijd heb ik gedroomd van meerdere kindjes als het zo mag zijn, en het moederschap ervaar ik tot nu toe nog zoveel mooier dan ik mij ooit heb voorgesteld, dus ja, laat ik beginnen met het informeren naar het hoe of wat en dan hoop ik ergens rond het najaar (indien dit mogelijk is natuurlijk met wat de kliniek aangeeft) opnieuw het traject in te stappen, nog eens die hele rollercoaster met dan hopelijk ook weer een geweldig resultaat, en nog zo'n prachtig wondertje als mijn lieve mooie kleine meisje! 

En natuurlijk neem ik jullie dan ook weer mee op die weg, en voor nu en ook dan geniet ik volop van mijn heerlijke meisje, ze is en blijft zo'n enorme verrijking van/in mijn leven, mijn allesje die het zo ontzettend goed doet, een enorm trotste en gelukkige mama hier!

1720 x gelezen, 3

reacties (14)


 • Mykha

  Wat leuk! Ik zeg DOEN! Het is zó leuk om kinderen dicht op elkaar te hebben… hier zijn ze nu 2,5 jaar en bijna 8 maanden en het is een feestje. Ook fijn om de baby erbij te hebben vóór de peuterpubertijd die met 2 jaar begint. Succes (:

 • liefdevolleBAM

  Jaaaaa ik ga er vol voor haha zie er naar uit

 • Pebblish

  Wat leuk, een tweede. Beste keuze die ik ooit heb gemaakt. (en de derde ook) Leuk voor je dochtertje straks om iemand te hebben om mee op te groeien. Ik denk niet dat je een nieuwe verwijzing nodig zal hebben hoor, je bent immers al bekend.

 • liefdevolleBAM

  Ja hopelijk als een 2e mij gegund is dan ooit ook nog een 3e, jaaa super leuk idd😄

  Nee klopt ben er bekend maar tis wel een nieuw traject die dan start natuurlijk ik ga dadelijk de mail sturen dan zie ik het wel haha

 • Smurfje24

  O zo fijn om te lezen dat je kleine het zo goed doet. En dat zegt ook alleen maar wat voor topper als mama jij bent!! Hopelijk mag een tweede je gegund zijn want ik gun het je igg meer dan 1000%

 • liefdevolleBAM

  Ahww zo'n onwijs lieve reactie❤️❤️

 • BAMMOEDER

  Wat leuk dat je weer wil beginnen! Tijd gaat zo snel he?

  Vera is nu 8 weken oud en het loopt echt super hier! Zit nog steeds op een roze wolk 🥰

  Ik heb ook de wens voor een groot gezin en wil eind dit jaar/ begin volgend jaar weer langzaam beginnen. Ik weet niet of het gelijk wat word aangezien ik BV geef, maar ik wil me er vanaf dan wel weer op voorbereiden. (Vitamines etc nemen)

  Spannend hoor🥰 Ik wens je veel succes 🥰

 • liefdevolleBAM

  Ja kan niet wachten, jaaa gaat veel te snel joh! Fijn dat het zo goed gaat leuk om te horen!

  Hier echt een wens voor 3 wondertjes dus hoop dat het mij gegund is

 • Sara1989

  Go for it! Op naar je 2e wondertje!!

  Zo trots op jouw!

  ❤️😘

 • liefdevolleBAM

  Jaaaa kom maar door met nog meer liefde hihi

  En ik op jouw❤️❤️

 • Rupsie

  Wat een spannende stap weer! Ontzettend fijn dat het zo goed gaat. In onze kliniek was een nieuwe verwijzing van de huisarts voldoende en na contact met de kliniek werd er een afspraak gepland voor een nieuwe intake afspraak. Die nieuwe intake is veel minder uitgebreid is mijn ervaring. Eigenlijk alleen bespreken hoe de behandeling ingezet gaat worden en wanneer gestart kan worden. De lengte van wachten op het intake gesprek was afhankelijk van de wachttijd op dat moment. Varieerde nogal, maar werd altijd op de website vermeld. Succes alvast voor deze nieuwe stap!

 • liefdevolleBAM

  Ahh ja dat klinkt alsof het enorm mee valt inderdaad,

  En dankjewel!😃

 • Scheirischa

  Wow wat een stap! Mijn dochtertje is een paar maanden ouder dan jouw dochter en ik mag er niet aan denken. Ze is wel een huilbaby geweest eerste 4,5 maanden. Dat heeft erin gehakt. Vind het bewonderenswaardig dat jij er alleen voor staat en er al over informeert. Ik zou het niet kunnen. Chapeau!!

 • liefdevolleBAM

  Heel eerlijk in mijn kraamweek wist ik al dat ik tegen de tijd dat ze 1 jaar word weer wou starten🙈

  Maar ik snap wel dat je er zeker met een huilbaby heel anders in staat,

  En dankjewel lieve woorden😊