Intake kraamzorg =)

Hallo dames, mijn laatste update was alweer even geleden zag ik, ik had ook niet echt veel nieuws maar vandaag heb ik mijn intake bij de kraamzorg gehad, en wat voelt het goed aan, helaas was het wel telefonisch maar goed dat neem ik voor lief.

Ik heb een urenindicatie van 59 uur, ik krijg extra uren i.v.m het feit dat ik alleen ben, 59 vind ik helemaal prima moet vast goed komen dan. ze vertelde mij dat ik wel wat moest gaan regelen voor de nacht want de eerste nacht mag ik niét alleen zijn, voor het geval mij alsnog wat overkomt terwijl ik alleen ben, mocht het zo zijn dat ik echt veel bloedverlies heb dan zou het zelfs voor meer nachten moeten, nou dat heb ik meteen kunnen regelen, mijn overbuurvrouw komt hier slapen, en ze zei meteen dat ze in mijn kraamweek voor mij komt koken zo lief!

Diegene die mijn intake deed zei al mocht het niet klikken met de kraamverzorgster of dat het voor mij niet goed voelt trek dan gewoon aan de bel dan regelen we iemand anders, want we hebben liever dat je dat meldt en we het op kunnen lossen, dan dat je met een negatief gevoel terug kijkt op je kraamtijd, ik moest mij vooral lekker laten vertroetelen haha.

Ik kreeg nog uitgelegd wat ik klaar moet zetten voor de thuisbevalling (2 emmers met vuilniszakken, de thermometers kruiken etc) de map krijg ik opgestuurd samen met mijn uren indicatie, dus dat is mij nu ook helemaal helder, het klonk in elk geval allemaal goed en ik heb er een goed gevoel bij dus dat komt vast goed!

Met mij gaat het verder ook goed, ja los van het feit dat het met mijn bekken nu echt wel steeds zwaarder word allemaal, en het spugen weer wat meer terug komt helaas... maar los daarvan gaat het prima, mijn meisje is heerlijk actief donderdag heb ik weer controle, en tik ook nog eens de 33 weken aan, dus over het algemeen gaat het allemaal heel voorspoedig!

Ik geniet nog elke dag met volle teugen van mijn zwangerschap, en van kleine D met al haar heerlijke bewegingen,
Ik slaap opzich ook nog best goed ik hoef niet telkens eruit om naar de wc te gaan, ik word wel eens wakker 's nachts maar slaap dan ook zo weer in, sommige nachten slaap ik compleet door, dan wordt ik eens 1x wakker soms iets vaker, maar ik herpak mijn slaap dus wel weer, dus daar mag ik eigenlijk helemaal niet over "klagen" misschien veranderd dat nog in de komende weken geen idee, maar voor nu ben ik maar wat blij met mijn nachtrust haha, dat zal wel anders worden als kleine D er is haha.

Owja mijn verlof begint te naderen! ik werk deze week nog behalve donderdag die valt deze week weg, en volgende week werk ik de maandag dinsdag en woensdag nog, en valt de donderdag ook weg dat is niet standaard maar nu toevallig wel eens haha, dus na volgende week woensdag zit het erop!

Nog even en kleine D, ligt in mijn armen <3 

1332 x gelezen, 7

reacties (11)


 • Sara1989

  ❤️😘

 • Sara1989

  ❤️😘

 • liefdevolleBAM

  ❤❤❤

 • Troetelbeertje9

  Spannend hoor. Geniet van je verlof, dat is zo fijn!!

 • liefdevolleBAM

  Ik hoop het haha, ga mijn gastkindjes enorm missen wat zal het stil zijn de 1e tijd🙈 alhoewel ik het wel enorm kan waarderen denk ik als mijn meisje er is haha

 • Troetelbeertje9

  Ja snap ik helemaal hoor. Het is ook heel gek! Zeker omdat jij natuurlijk in je huis werkt. Maar het is echt fijn, gaat helemaal goed komen!!

 • liefdevolleBAM

  Jaa dat gaat het ook vast 😊😊

 • Grumble2.1

  Klinkt super goed allemaal en echt doen hoor als er geen klik is .. gewoon bellen anders krijg je er miss flink spijt van :-) je hebt lang geknokt en ik gun je een leuke tijd die eerste dagen ..

 • liefdevolleBAM

  Ja klinkt allemaal goed he? 😊

  Ja zal ik dan ook zeker doen wil graag met een goed gevoel terug kunnen kijken op mijn kraamweek,

 • Fleur38

  Succes met de laatste loodjes en geniet van je verlof!

 • liefdevolleBAM

  Dankjewel🥰 komt vast helemaal goed😊