We zijn weer goedgekeurd,

Gisterochtend op controle geweest bij de verloskundige, we zijn weer goed gekeurd haha, mijn bloeddruk was nog steeds netjes niks op aan te merken, op de misselijkheid,braken en mijn bekken na voel ik mij ook prima, ik ben wat sneller moe maar dat was niet zozeer iets zorgwekkends wat ik ook niet verwacht had hoor, had wel gedacht dat het er bij zou horen haha.

Mijn buik voelde goed aan was allemaal prima, hartje klopte prachtig, eerst gaf mijn meisje een schop die dus goed hoorbaar was haha en daarna vonden ze zo het hartje heerlijk geluid, over 4 weekjes opnieuw op controle (14 juli) 
Maar volgende week dinsdag eerst naar het ziekenhuis voor de 20 weken echo, ben wel benieuwd enerzijds zie ik er enorm naar uit anderzijds is het ergens ook wel wat spannend, niet perse om een specifieke reden hoor er is geen aanleiding voor om ergens voor te vrezen, maar je houdt toch in gedachten dat dit wel dé echo is waar alles uitgebreid bekeken word. 


Ik heb inmiddels ook mijn afspraak bij de GGD voor de 22 weken prik, die wil ik toch wel graag, 21 julie kan ik die halen dan ben ik 23+6, ik blijf het zeggen het gaat zo hard allemaal!

De verloskundige vroeg mij gisteren nog of ik haar al gevoeld heb, daar kon ik volmondig ja op zeggen, al meermaals maar wel licht nog, ik gaf al aan dat mij gezegd was dat de placenta voor ligt, toen zei ze al dan is het nu nog wat zachter van gevoel inderdaad.
Maar ook dat komt wel ik ben al lang blij dat ik haar voel, en het wordt wel steeds een beetje duidelijker! 

Ik heb gelukkig ook geen bloedingen weer gehad, al was het oud bloed echt lekker zit het toch niet, gelukkig thuis een aantal keer met de babywatcher naar haar kunnen kijken wat mij enorm gerust stelde, dan zag ik haar zo heerlijk bewegen en zag ik een hartje kloppen dan was ik ook wel rustig, die gaat vandaag weer retour mijn huurtermijn zit erop, ik kan hem wel verlengen hoor maar ik ben gerust ik heb mooie beelden van mijn meisje, en volgende week dan de echo in het ziekenhuis, ik kan dan wel weer even erop vooruit haha.
Al met al Kleine D, en ik maken het goed =) 


"Mummy can you feel me,
i'm wriggling fot you.
I can hear you say you love me,
Mum, i love you too.

Very soon you'll meet me,
And kiss my little face.
And i will feel your warm skin
And admire you for your grace.

Mummy, are you ready?
My life is just about to start.
I wil hold your little finger,
But you will hold my heart"

1044 x gelezen, 5

reacties (18)


 • Wonderful-life

  Je krijgt het niet cadeau hé?! Fijn dat de weken toch voorbij vliegen ondanks je klachten.

  Succes en veel plezier met de 20-weken echo! ❤️❤️❤️

 • liefdevolleBAM

  Haha nee niet echt... gelukkig weet ik waar ik het voor doe en wat ik er voor terug krijg, en dat is natuurlijk veel meer waard, al neemt dat niet weg dat het gewoon niet altijd meevalt,

  Dankjewel! ik ga er van genieten =)

 • Wonderful-life

  Je krijgt het niet cadeau hé?! Fijn dat de weken toch voorbij vliegen ondanks je klachten.

  Succes en veel plezier met de 20-weken echo! ❤️❤️❤️

 • Javian

  Wat goed om te lezen! Veel succes (en plezier natuurlijk) bij de 20weken echo.

  Voor mij was dat ook even een besef moment dat dat zomaar de laatste keer kan zijn wat wij ons meisje in de buik zagen!

 • liefdevolleBAM

  Dankjewel komt goed😊

  Ow wordt zeker niet de laatste keer wil zeker nog een pretecho laten doen later in de zwangerschap bij de verloskundige, en anders huur ik gewoon nog eens de babywatcher haha

 • Javian

  Hahaha dat kan natuurlijk ook. Wij hadden bij beide jongens een 3d echo (de eerste gewonnen bij MvM en de tweede gehad van mijn zus) maar beide eigenwijs en een 2de keer terug moeten komen (opzich geen straf) maar zelfs dan niet echt het resultaat waar je op hoopt. Nu hoeft het dus voor mij niet meer zo, tenzij er een gulle gever is dan zeg ik geen nee natuurlijk hahaha.

  Wie weet ook nog een groeiecho of liggingsecho maar ik ga er maar niet vanuit.

  Heb je die al eens gehuurd? Wil je dan niet het liefste de hele dag kijken?

 • liefdevolleBAM

  oww jaa dat kan ook nog haha dat eigenwijze hihi

  ik heb de babywatcher al gehuurd inderdaad die is gister weer retour gegaan, je kan geen hele dagen kijken er zit een limiet op van 3 echo's per dag, waarvan 10 minuten per keer, het is natuurlijk geen verloskundigen/ziekenhuis kwaliteit maar echt duidelijk genoeg zo mooi zo speciaal

 • Anna-76

  :

 • liefdevolleBAM

 • Anoniem38

  Mooie tekst! Ik heb deze gebruikt op de kaartjes toen we bekend maakte dat wij een zoon verwachte. Succes bij de 20 weken echo.

 • liefdevolleBAM

  Ow echt? Toevallig haha, kwam hem tegen op pinterest

 • JESNJ

  Ik heb zo het gevoel dat jouw zwangerschap zoveel harder gaat dan de mijne haha. Ik sta een beetje stil en jouw weken vliegen voorbij!

  Geniet ervan.

 • liefdevolleBAM

  Ahww😘 voor mijn gevoel gaat het ook echt heel snel idd, vervelend dat jij dat niet zo hebt

 • Linde-1

  🥰

 • liefdevolleBAM

 • First-born

  Wat fijn dat het goed gaat!

  Normaal ben ik niet van de gedichten, maar dit gedicht doet mij wel wat. Mooi geschreven

 • liefdevolleBAM

  Jaaa zeker hihi

  Niet zelf geschreven overigens, gevonden op pinterest 😊

 • First-born

  Beter goed gejat... 😝