Voor mijn meisje,

Lieve kleine meid, elke dag een beetje meer verliefd op jou, als dit is wat ze met liefde bedoelen dan kan ik je garanderen dat ik nooit eerder zo'n intense liefde heb gevoeld!


vandaag 15+5 op de teller en ik geniet elke dag een beetje meer ook al is het niet altijd even makkelijk en even leuk, de kwaaltjes verdwenen rond de 12 weken, maar de bekkenpijn kwam er voor in de plaats, en toen was er ook nog wel plek voor een geïrriteerde baarmoedermond waardoor mama te kampen heeft met (oud)bloed verlies, heel onschuldig voor jou, het doet jou geen kwaad het is enkel voor mij vervelend, en het maakt mij soms wat onzeker.


Maar weet je lief meisje van mij het is oké mama heeft dit allemaal voor jou over, want ik verlang maar één ding en dat is straks in november jou in mijn armen sluiten!
Je houdt nog niet half voor mogelijk hoe enorm gewild en geliefd je bent kleine meid, en niet alleen maar door mij maar door velen om ons heen!
Dat voelt en ervaart mama heel erg, en dat laat mij alleen maar meer en meer zien dat jou wiegje op de juiste plek staat.


De reactie van jouw oma toen ik vertelde dat je een meisje bent was en is voor mij goud waard, en ik keek naar je opa's foto en mijn woorden waren: "papa jouw kleine meisje krijgt nu zelf een klein meisje" ja jij bent zo welkom


En ondanks de ongemakjes liefje geniet ik zoals ik al zei enorm van jou, en ben ik elke dag weer enorm verbaasd over hoe het mogelijk is dat jij leeft in mij, dat jij daar groeit en vormt tot een uniek maar o zo mooi klein meisje!


Mama weet het niet 100% zeker maar ik heb echt het idee dat ik jouw zaterdag heb gevoeld, een gevoel die ik niet kan beschrijven, maar tegelijk ook een gevoel die ik nooit eerder heb gevoeld, was dat het echt meisje? was jij dat? een heel zacht lieflijk teken van binnenuit?


De voorbereidingen naar jouw komst lieve schat gaan zo goed, mama is nog niet eens op de helft van de zwangerschap en bijna alles wat in huis moet zijn is er al bijna, mama wil het allemaal zo goed mogelijk doen!


Maar het belangrijkste liefje naast je spulletjes, je kleertjes is de liefde die je zal krijgen, ik betrap mijzelf er op als ik 's morgens wakker word dat ik mijn hand op mijn buik leg een blik op jou werp en zeg goedemorgen meisje, net alsof je er al echt bent.
Samen gaan wij er voor meisje met allemaal lieve mensen om ons heen, jouw kleine handje in het mijne kunnen wij de wereld aan!


"Omhels je dromen en jaag ze maar na, en ben je de weg kwijt roep dan maar mijn naam.
Klim op mijn schouders en rijk naar de maan, ja wij kunnen samen de wereld wel aan" Jij en ik kleine D,

1040 x gelezen, 5

reacties (4)


 • Wonderful-life

  ❤️🥰❤️

 • liefdevolleBAM

 • Vlindermoeder

  Ik heb even gemist dat je een dochter krijgt. Wat leuk! Zo te lezen heb je ook al een naam. Hopelijk heb je een voorspoedige zwangerschap verder!

 • liefdevolleBAM

  Oeww hihi bij deze😇

  Jaaa de namen staan al jaren vast voor mij🙈 zowel voor een jongetje als meisje, hihi maar idd krijg een dochtertje😍😍