`t gaat goed hier

Afgelopen vrijdag mijn 2e IUI gehad, en in tegenstelling tot de eerste keer voel ik mij simpel weg goed!
De eerste keer begon het op de terugweg al met enorme krampen, heb ik het weekend plat gelegen want krampen steken... en dat heeft een dikke week aangehouden.

Dit keer wel krampen op de terugweg, en op zaterdag vernam ik wel wat maar dat was het ook, en daarna nergens meer last van gehad dus zo'n wereld van verschil met ronde 1, en ey dikke prima ik ben er happy mee haha.
Zaterdag wel bewust rustig aan gedaan, en zondag ben ik heerlijk gaan wandelen, 10,22KM op de teller heerlijk, het was ook oprecht heel mooi weer dus ja dan neem ik het er graag van!

En vandaag een héél rustig werkdagje, maar prima vermaakt, en eerder vanavond belde onze voorganger nog even om te vragen naar hoe het nu gaat (i.v.m de IUI) dus daar even over gehad, maar ook hoe het gaat met mij opzich =) (gaat goed met mij hoor haha)
Altijd fijn als mensen aan je denken, je even opbellen, en biddend achter je staan =)

Vervolgens nog een belletje van iemand bij ons uit de kerk (leger des heils) dus even bijgepraat, doet wel even goed want ik kom al bijna een jaar niet meer bij ons in de kerk, in de 1e lockdown gingen de deuren dicht, daarna zijn ze wel weer even op geweest maar beperkt dus een x aantal mensen op afspraak enz, ,en ben ik zelf nog niet geweest en nu in de 2e lockdown zijn de deuren ook gesloten dus al bijna een jaar zie ik mijn korps genoten niet dat mis je wel... dus dan zijn appjes en belletjes wel fijn =)


Verder tja wat kan ik zeggen in de eerste wachtweek kan je nog niet echt wat delen hé... het gaat echt aankomen op de tweede wachtweek en dat duurt nog eventjes haha, ik maak het goed haha meer kan ik niet echt delen erover nog, maar ik houdt jullie zeker op de hoogte, voor we het weten zit ik in wachtweek twee, die eerste is wel te doen...

Ik heb ook het idee dat deze eerste wachtweek mij beter afgaat dan de vorige ronde maar ja geef mij eens ongelijk... toen was alles nieuw en extra spannend, niet dat het nu niet spannend is hoor haha maar anders... ja ik weet niet hoe ik het verwoorden moet ik denk dat jullie wel snappen wat ik bedoel.


Ik ga nog even genieten van een kop thee in bed, en dan wacht mij morgen een nieuwe werkdag!

1438 x gelezen, 8

reacties (6)


 • Babyblessed

  Wat ontzettend spannend 😍 weer een kans naar een leven met een prachtig wondertje!

 • LiefdevolleBAM

  Ja inderdaad, de spannendste dagen gaan nu in🙈

 • Wonderful-life

  Heel veel geluk met deze tweede kans op je zo gewenste wondertje!

 • LiefdevolleBAM

  Zo lief dankjewel😘

 • Smo

  Heel veel sterkte deze spannende week! Wij duimen voor je dat snel en mooi positieve test in handen kunt hebben!

 • LiefdevolleBAM

  Dankjewel😘