2 dagen later,

Jaja vrijdag ligt alweer eventjes achter mij en behoort al bijna tot vorige week! haha
Als we het zo bekijken denk ik nog kijk dat schiet op als die 2 weken net zo snel gaan haha (vast niet)
Maar ik dacht even een update van mijn kant, na de IUI vrijdag heb ik lekker op de bank door gebracht, gisteren heb ik ook nog aardig rustig aan gedaan, ik had gister toch nog wel wat last van buikpijn, en steken en pijn bij de eierstokken, niets ernstigs maar gewoon heel erg vervelend! dus lekker rustig op de bank doorgebracht, tussendoor wel even een wasje gedraait en getekend =)  maar vooral heel lui op de bank gelegen en Greys anatomy gekeken, een prima zaterdag haha.

Vanmorgen werd ik wakker en een buikpijn zo ik had even zoiets van oke wat is dit?! al gauw trok dat weg en was het vooral wat zeurderig in de onderbuik, en later toch nog af en toe wat steken bij de eierstokken... te vergelijken met wat ik normaal voel bij de eisprong!
Vandaag een beetje in huis aangerommeld de strijk weggewerkt... en nu even lekker op de bank voor de tv en jullie updaten haha.
Straks nog even de dagritme kaarten voor de planning van morgen ophangen en dan kan mijn werkweek van start morgen!

Ik zie er eigenlijk altijd wel naar uit om weer lekker te gaan werken gewoon omdat ik echt geniet van mijn werk, het is zelfs een beetje mijn ontspanning... maar nu zie ik er toch wel extra naar uit om mijn gedachten ook even ergens anders te hebben en de tijd lekker snel te laten gaan, morgen werk ik van 7:30 tot 18:30 dus die dag komt al wel om, zo bizar om nu op het wachtbankje van 2 weekjes te zitten!

Ik geef toe dat verschillende gedachten voorbij komen, natuurlijk is er gewoon heel veel hoop dat het gewoon raak mag zijn, maar daarnaast is het ook wel van is dat niet gewoon te mooi om waar te zijn... gevolgd door ja misschien wel maar ronde 1 of ronde 6 de kansen zijn er niet anders om! maar om nou te zeggen dat het veel voorkomt... ach en ga zo maar even door, en wordt het inderdaad deze ronde niet, dan mag ik daar van balen en gaan we door naar ronde 2!

Ow gut ik ben zelfs zo erg ik durf mijn jeans niet aan haha, ik heb zoiets van beter draag ik nu broeken die niet te strak zitten aan de rand het liefst broeken die wat losser zitten, of anders maar gewoon rokjes en jurkjes, want stel je voor... en terwijl ik die gedachte heb vind ik het ergens ook nergens op slaan het lijkt mij niet dat een broek er invloed op kan hebben.

Maar ondanks dat besef ben ik mij aan het bedenken wat kan ik beter laten, en wat kan ik doen om het tot een succes te laten komen, maar... het bljift gewoon een gelukstreffer want ook al wil ik alles doen wat kan (of iets nou feit of fabel is) volgens mij kan ik helemaal niks doen om het tot een succes te laten worden, ga ik echt nog 2 weken zo paranoia zijn haha gut gut... met mij kan je ook altijd lachen hoor, afgelopen vrijdag eerst niet naar de wc durven, nu geen jeans durven dragen lol, hoeveel gekker wordt het nog?
Verder alles in orde hier hoor haha, ik geniet natuurlijk gewoon verder van de dingen die ik leuk vind!

"i close my eyes and i see you in my thoughts.
 i fall asleep and i see you in my dreams"

1513 x gelezen, 2

reacties (16)


 • Aapjeguppie

  Ohh wauw, ik ben een paar dagen niet op bb geweest maar wauw... Ik hoop zo onwijs van harte dat een ronde voldoende zal blijken een je onder een paar maanden je eigen wonder mag vast houden.

  Goed dat je afleiding hebt in je werk.

  Wat betreft alles voelen en niets durven, dat is niet zo gek hoor. Gelukkig zijn er voldoende jurkjes en rokken te vinden haha.

  En altijd fijn dat je je groeps app hebt om dingen te delen, zo prettig als je je onrust kunt delen.

 • assera

  Het is je zo gegund! Maar die onzekerheid en gedachtensprongen is heel normaal.

  Mij hielp het om al wel dingen te “laten”. Niet omdat ik dacht dat de kansen dan negatief uitpakken, maar dan kon ik mijzelf ook nooit voor de kop slaan “met had ik maar”

 • assera

  Het is je zo gegund! Maar die onzekerheid en gedachtensprongen is heel normaal.

  Mij hielp het om al wel dingen te “laten”. Niet omdat ik dacht dat de kansen dan negatief uitpakken, maar dan kon ik mijzelf ook nooit voor de kop slaan “met had ik maar”

 • Wonderful-life

  Enne: lekker doen en niet doen: waar jij je goed bij voelt. Volg je instinct maar, klopt altijd!

 • Wonderful-life

  Ik ga heel hard voor je duimen! 🍀🍀🍀🍀

 • Demy

  Hahaha niet naar de wc, geen spijkerbroeken

  Je blogs zijn zo leuk om te lezen!

 • Rupsie

  Haha, ik moet zo lachen van je blog🤣🙈

 • liefdevolleBAM

  whaha nou wat zei ik?! met mij kan je altijd lachen whaha blijkt nu maar weer, waar moest je het meest om lachen, om het stukje over mijn jeans zeker haha

 • Rupsie

  Haha ja🤣

 • LiefdevolleBAM

  Whaha waarom dacht ik dat al 🤣😂 met mij beleef je van alles hoor, vriendinnen van mij liggen steevast in een deuk om mij🤣😂 zelfs mijn stagiaire gaat soms helemaal stuk om mij🙈🙈

 • Yune

  Hehe, gelukkig kan je je normale jeans tot tenminste week 12 dragen, want het kleintje Zit dan achter je schaambeen dus die zal geen last ondervinden van wat strakkere broeken

 • liefdevolleBAM

  Nou dat ga ik betwijfelen hoor week 12 haha ik heb PDS (prikkelbaar darm syndroom) en ik blaas regelmatig dusdanig op dat broeken dan niet lekker zitten dus... dat valt nog te bezien haha maar bekeken vanuit het punt van baby ja dat wel haha, maar ik durf het momenteel echt niet ik denk dan echt ja maar wat nou als het wat strakker zit en ik verpest de hele bevruchting of innesteling ofzo,, ja slaat nergens op he? zo erg dit haha

 • Yune

  Geen zorgen, doe maar wat goed voelt voor je

 • liefdevolleBAM

  Ja dat is wel het beste he :)

 • Sara1989

  😘

 • liefdevolleBAM